Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Het strand van Scheveningen

  De populaire badplaats Scheveningen ligt op een half uur rijden van het hotel. In de zomerperiode komen veel mensen hier samen om te genieten van het mooie weer. In de koudere maanden brengen de verschillende horecagelegenheden een warme sfeer.

Den Haag

Den Haag

Oh Oh Den Haag, de mooiste stad achter de duinen.

Omgeving van het hotel

 • Westfield Mall of the Netherlands

  Westfield Mall of the Netherlands

  Het overdekte winkelcentrum, Westfield Mall of the Netherlands is een beleving op zich. Met het grote aantal winkels, horecagelegenheden en activiteiten is het centrum 'the place to be'.

  Lees Meer
 • Delft

  Delft

  De stad Delft is een historische maar ook moderne stad tegelijkertijd, bekend om de grachten, Delfts Blauw en Vermeer. Naast de historische kant van de stad zijn er ook vele mogelijkheden om te shoppen of te genieten van een drankje of hapje op de vele terrassen.

  Lees Meer
 • Nootdorp

  Nootdorp

  Ons mooie hotel is gevestigd in gemeente Pijnacker - Nootdorp. Vroeger werd deze plaats gekenmerkt als een klein, gezellig dorpje. Door de prettige aantrekkingskracht is het dorp uitgegroeid tot een plaats waar altijd iets te beleven is.

  Lees meer
 • Pretparken en Sneeuwpret

  Pretparken en Sneeuwpret

  In de directe omgeving van het hotel zijn er nog een aantal leuke pretparken die uw bezoek aan Zuid - Holland nog leuker maken. Zit een wintervakantie er dit jaar niet in? Dan biedt Snowworld u de perfecte oplossing.

  Lees Meer
 • Pathé

  Pathé

  Dé perfecte uitvalbasis voor plezier en ontspanning! Bezoek de nieuwste Pathé bioscoop in Den Haag - Ypenburg en geniet met uw familie!

  Lees Meer