Direct naar de contentDirect naar de footer

Bezoek het strand van Scheveningen

Den Haag ligt om de hoek van het drukbezochte strand Scheveningen; de ultieme badplaats voor een dagje genieten. In de zomerperiode heerlijk op een bedje liggen langs de zee of wandelen op de boulevard.

Scheveningen is voor iedereen. Samen met het gezin de gamehal in voor de leukste spellen en daarna genieten in één van de luxe strandtenten. Hieronder vindt u bepaalde activiteiten die u kunt ondernemen op Scheveningen. U kunt Scheveningen bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. U loopt vanuit het hotel 10 minuten naar station Ypenburg of Nootdorp waar u een directe verbinding heeft naar het centrum. Hier aangekomen pakt u de tram en bent u binnen een kwartier op het strand.

De Pier

De Pier

Loop 'over' het water en geniet bij het eindpunt van een prachtig uitzicht over zee. Beleef pure gezelligheid op de Pier van Scheveningen en ervaar het echte Beach gevoel! Door de vele winkeltjes en eettentjes komt u aan niks tekort! Daarnaast is er nog zo veel meer te beleven op de Pier, geniet van een mooie zonsondergang vanuit het reuzenrad waar u uitkijkt op Scheveningen en het strand. Voor de avonturieren is er een mogelijkheid om vanaf het hoogste punt van de pier te ziplinen naar de Boulevard toe.

Voor meer informatie over de activiteiten en de Pier, klik hier.

Musea en theater in Scheveningen

Naast de ontspannen sfeer is er ook voldoende mogelijkheid om op pad te gaan in Scheveningen, zoals diverse musea en theaters.

Sealife
Ontdek de onderwaterwereld en sta oog in oog met haaien, otters, zeesterren en nog veel meer leuke dieren. In Sealife gaat u onderwater en ziet u wat er allemaal te beleven is. Wilt u een bezoek brengen aan deze mooie wereld, klik hier.

Beelden Aan Zee
Het museum Beelden aan Zee in Scheveningen is het enige Nederlandse museum dat zich uitsluitend met de beeldhouwkunst bezighoudt. Het is gesticht in 1994 door het verzamelaarsechtpaar Theo Scholten en Lida Miltenburg. Voor meer informatie, klik hier.

Het Circustheater
Het circustheater biedt vele voorstellingen in het theater zoals musicals en cabaretier voorstellingen. Voor het programma en tickets, klik hier.

De boulevard

De boulevard

De boulevard van Scheveningen is de ideale plek om te winkelen of heerlijk te genieten in een van de moderne strandtenten. Het uitgaansleven is erg populair in de badplaats. De voetjes van de vloer bij Grazy Pianos of genieten van een verfrissende cocktail aan het strand. Door de gezellige sfeer beleeft u het ultieme vakantiegevoel samen of met het gezin. Vanuit de boulevard loopt u zo het overdekte winkelcentrum; Palace Promenade in waar vele winkels te vinden zijn. Houd u van wandelen? Via de Boulevard kunt u vanuit de Pier in één stuk doorlopen naar de Haven waar de visafslag is!