Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Hotel Den Haag - Nootdorp beschikt over 13 smaakvolle, inspirerende en moderne zalen. Door onze persoonlijke aanpak maken wij van elk evenement of bijeenkomst een groot succes. Via ons Salesteam bespreken we gezamenlijk alle mogelijkheden en ontzien wij u van alle zorgen met betrekking tot de organisatie.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen. Of neem contact met ons op via Sales@hoteldenhaag.nl of 015 – 3104500

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Offerte aanvragen
Meerdaags evenement

Meerdaags evenement

Organiseert u een event wat bestaat uit meerdere dagen? Wij denken graag met u mee. Met 192 kamers hebben wij een ruim aanbod en kunnen wij een mooie combinatie bieden tussen zalen en kamers.

Meer informatie
Van der Valk Nootdorp heeft ons team heel gastvrij ontvangen. Bij gebrek aan een passende ruimte boekten wij een grotere zaal dan voor het aantal personen gebruikelijk, daardoor was het een fijne ruime faciliteit, met mogelijkheid om goed te luchten. De extra kosten zéker waard.
Judith groot
HTM-personenvervoer
Het menu en de wijnen waren heerlijk! Alle ronde tafels zijn goed geschikt voor ons als dove mensen. Uw vriendelijke collega's hebben het goed bediend, en de communicatie met hen is goed en prettig verlopen.
Minnie Lisapalij
Stichting Haaglanden Welzijn voor Doven
Hotel Den Haag - Nootdorp is erg flexibel, vriendelijk en zeer gastvrij. En de lunch valt bij de cursisten ook erg in de smaak.
Fire control Brandbeveiliging
Wij hebben een kraamfeest gegeven voor de geboorte van onze zoon. Alles was tot in de puntjes geregeld!! Gastvrijheid staat op nummer 1 bij van der Valk Den Haag Nootdorp. We zullen zeker in de toekomst nog een feest willen geven bij van der Valk Den Haag-Nootdorp.
Rima Singh
Namens Neptune Energy en ook de aanwezigen op het evenement wil ik u en het team bedanken voor een uitstekend georganiseerd evenement. Wij hebben veel complimenten ontvangen van de aanwezigen met betrekking tot de locatie, de faciliteiten en het dinerbuffet.
Renate Nikolasch
Neptune Energy
“Van der Valk Den Haag – Nootdorp is al jaren één van de locaties waar NN graag bijeenkomsten organiseert omdat de gastvrijheid hier hoog in het vaandel staat”
Ineke de Groot
NN Group N.V.
We komen al jaren met veel plezier bij Hotel Den Haag – Nootdorp voor bijeenkomsten met onze externe gasten. We kijken altijd uit naar de persoonlijke ontvangst en de professionele service. We zijn veeleisend maar iedereen is altijd bereid om maatwerk te leveren.
PostNL

De voordelen van Hotel Den Haag - Nootdorp

  • 13 multifunctionele zalen

  • Centraal gelegen aan de A12

  • Optimale gastvrijheid

  • Gratis parkeergelegenheid