Direct naar de contentDirect naar de footer

Het gehele jaar een groot feest!

Speciale dagen zijn om nooit te vergeten, gezellig met de gehele familie bij elkaar en genieten van al het moois. Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren. Tijdens de feestdagen nodigen wij u graag uit om er samen een feest van te maken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze feestdagen en de activiteiten.

Onze feestdagen

 • Moederdag 2021

  Moederdag 2021

  De dag dat elke moeder in het zonnetje wordt gezet! Als Hotel Den Haag - Nootdorp helpen wij u graag. Samen genieten van ons Moederdag arrangement of met het gezin onze Brunch box to go bestellen en er een hele special dag van maken.

  Lees Meer
 • Pinksteren 2021

  Pinksteren 2021

  Het voorjaar is in volle gang en daar genieten wij optimaal van. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Vaderdag 2021

  Vaderdag 2021

  De dag dat elke vader in het zonnetje wordt gezet! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Halloween 2021

  Halloween 2021

  De dagen worden kouder en steeds donkerder. De tijd dat de spoken weer terugkomen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van Halloween. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Sinterklaas 2021

  Sinterklaas 2021

  Ben jij lief geweest dit jaar? Laten we duimen dat Sinterklaas ook dit jaar bij Hotel Den Haag - Nootdorp langskomt. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Kerstmis 2021

  Kerstmis 2021

  De kerstdagen; een tijd vol gezelligheid en plezier en daar doen wij graag aan mee. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de kerstactiviteiten. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Oud & Nieuw 2021

  Oud & Nieuw 2021

  Knallend het nieuwe jaar in bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Met onze spetterende activiteiten begint u het nieuwe jaar goed. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Oud & Nieuw activiteiten. Houd de website en onze social media goed in de gaten.

 • Valentijnsdag

  Valentijnsdag

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn tijdens Valentijnsdag 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.

 • Pasen

  Pasen

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn tijdens de Pasen 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.