Direct naar de contentDirect naar de footer

Het gehele jaar een groot feest!

Speciale dagen zijn om nooit te vergeten, gezellig met de gehele familie bij elkaar en genieten van al het moois. Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren. Tijdens de feestdagen nodigen wij u graag uit om er samen een feest van te maken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze feestdagen en de activiteiten.

Onze feestdagen

 • Sinterklaas 2021

  Sinterklaas 2021

  Ben jij lief geweest dit jaar? Laten we duimen dat Sinterklaas ook dit jaar bij Hotel Den Haag - Nootdorp langskomt. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Vanaf 1 september zullen de sinterklaasactiviteiten online staan om te reserveren.

 • Kerstmis 2021

  Kerstmis 2021

  De kerstdagen; een tijd vol gezelligheid en plezier en daar doen wij graag aan mee. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de kerstactiviteiten. Vanaf 1 september zullen de kerstactiviteiten online staan om te reserveren.

 • Oud & Nieuw 2021

  Oud & Nieuw 2021

  Knallend het nieuwe jaar in bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Met onze spetterende activiteiten begint u het nieuwe jaar goed. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Oud & Nieuw activiteiten. Vanaf 1 september zullen de activiteiten online staan om te reserveren.

 • Valentijnsdag

  Valentijnsdag

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn tijdens Valentijnsdag 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.

 • Pasen

  Pasen

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn tijdens de Pasen 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.

 • Moederdag

  Moederdag

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn tijdens moederdag 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.

 • Pinksteren

  Pinksteren

  Wij willen u enorm bedanken voor de gezellige Pinksterdagen. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.

 • Vaderdag

  Vaderdag

  Wij willen u enorm bedanken voor alle bestellingen die gedaan zijn voor vaderdag 2021. In deze vreemde tijd waarderen wij het enorm dat onze gasten met ons meedenken. Houd de website in de gaten voor de activiteiten voor 2022.