Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Op onze zevende verdieping vindt u niet alleen onze luxe faciliteiten, ook geniet u van een prachtig uitzicht over Den Haag en omgeving. U komt volledig tot rust in ons zwembad en wellness centrum met diverse sauna's. Bent u een echte sportfanaat? Geen probleem in onze fitness kunt u flink aan de bak.

Hotelbar

Hotelbar

Onze hotelbar is dagelijks geopend voor een heerlijk drankje. Kom genieten in een gezellige sfeer. De bar is geopend tussen 17:00 uur en 00:00 uur. Wenst u de hotelbar te reserveren voor een feest of partij? Neem contact op met ons Sales team via 015 – 3104500 of sales@denhaag.valk.nl

De 7de verdieping

De 7de verdieping

Op grote hoogte genieten van onze luxe faciliteiten en volledig tot rust komen. U kunt op onze zevende verdieping gebruik maken van het verwarmde zwembad, fitness of wellness centrum met diverse sauna's. Volledige ontspanning met een prachtig uitzicht over Den Haag en omgeving.

Omgeving

Omgeving

Hotel Den Haag - Nootdorp is de perfecte uitvalbasis voor een stedentrip of voor de echte natuurliefhebber. Door onze centrale ligging kunt een bezoek brengen aan diverse steden en natuurgebieden. Wij hebben een aantal leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor u uitgezocht.

Meer informatie