Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Ook in onze hotelbar kunt u terecht voor heerlijke drinks & bites. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant.

Menukaarten

Menukaarten

Onze keukenbrigade staat voor u klaar om u te voorzien van de optimale beleving. Onze lunch en dinerkaart is ruim opgezet, zodat ieder kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Onze hotelbar is dagelijks geopend voor een heerlijk drankje. Kom genieten in een gezellige sfeer. De bar is geopend tussen 17:00 uur en 00:00 uur. Wenst u de hotelbar te reserveren voor een feest of partij? Neem contact op met ons Sales team via 015 – 3104500 of sales@denhaag.valk.nl

Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

In het voorjaar en de zomer heten wij u van harte welkom op ons vernieuwde terras. U kunt genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
2531 beoordelingen
Alle beoordelingen
Heerlijk uitgebreid ontbijt
Hotel Den Haag - Nootdorp RS 

Zeer uitgebreid /divers ontbijtbuffet met vriendelijke service. Buffet vult men constant aan.