Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Den Haag Nootdorp opent dagelijks om 06.00 uur haar deuren voor het ontbijt om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend verwelkomen wij u graag vanaf 07:00 uur.

Een lekker kopje koffie, ambachtelijk gebakken brood, een Engels ontbijt of een gezonde fruitsalade, de keuze is aan u. Dagelijks kunt u genieten van ons overvloedige en kraakverse ontbijtbuffet, welke bij onze gasten bekend staat om zijn kwaliteit en variatie.

In alle rust heerlijk ontbijten op de kamer? Uiteraard is het mogelijk het ontbijt te laten serveren op de kamer. Heerlijk uitslapen en daarna genieten van o.a. een vers kopje koffie, broodjes, croissants en vruchtensappen.

De openingstijden voor het ontbijt zijn:

  • Maandag tot en met vrijdag : 6:00 tot 11:00 uur
  • Zaterdag: van 7:00 tot 11:00 uur
  • Zondag : van 7:00 tot 10:30 uur

Let op! Tijdens de feestdagen kunnen deze tijden afwijken, voor de meest actule tijden kunt u terecht bij de receptie van het hotel via info@hoteldenhaag.nl of via 015 310 4545

De prijs van het uitgebreide ontbijtbuffet bedraagt:

Hotelgasten:

  • volwassenen € 16,00 p.p.
  • kinderen 3 t/m 12 jaar € 10 p.p.

Bij groepen groter dan 10 personen, of wanneer online boeken niet lukt verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze receptie: 015 310 45 45 of per mail naar info@hoteldenhaag.nl.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten