Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Op onze menukaart vindt u naast traditionele gerechten uit de Franse keuken, verrassende specialiteiten uit onder meer de Italiaanse en Oosterse keuken voor een voortreffelijk diner.

Wij heten u van harte welkom in Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp!

Voor zowel een zakelijk, feestelijk of een gezellig diner met vrienden en familie kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant. Tussen 12:00 uur en 22:00 uur kunt u gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide kaart.

Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u klaar. De kaart biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar ook bijzondere gerechten uit onder andere de Italiaanse, Amerikaanse en de Oosterse keuken. Te veel lekkere keuzes? Laat u adviseren door onze kelners!

Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven. Er is zelfs een menukaart met glutenvrije gerechten.

Bij groepen groter dan 10 personen, of wanneer online boeken niet lukt vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze receptie: 015 310 45 45 of per mail naar info@hoteldenhaag.nl.

Wij wensen u een fijn diner!

Tijdens de kerstdagen is het restaurant vooralsnog volledig volgeboekt. Dit betekent dat u 25 en 26 december niet meer bij ons terecht kunt voor het diner.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten