Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Vanaf heden kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijk diner! Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Den Haag - Nootdorp dient u een reservering te maken. Dit kunt u via onze website doen.

Wij heten u van harte welkom in Hotel Den Haag – Nootdorp!

Voor zowel een zakelijk, feestelijk of een gezellig diner met vrienden en familie kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant.

Openingstijden:

  • Zondag tot en met donderdag,van 16:00 uur tot 22:00 uur

Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de meest heerlijke gerechten met dagverse ingrediënte. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar ook bijzondere gerechten uit onder andere de Italiaanse, Amerikaanse en de Oosterse keuken. Te veel lekkere keuzes? Laat u adviseren door onze kelners!

Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Alle reserveringen worden nauwlettend in de gaten gehouden en gemonitoord zodat wij de regels van het RIVM in acht kunnen nemen. Wanneer u niet uit hetzelfde huishouden komt en wilt dineren met meer dan twee personen vragen wij om contact op te nemen met de receptie: 015-3104545.

Wanneer u wilt dineren met een grotere gezelschap kunt u dit ook via onze receptie aanvragen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten