Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, lunchen, dineren, of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Den Haag Nootdorp opent dagelijks om 06.00 uur haar deuren voor het ontbijt om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend verwelkomen wij u graag vanaf 07:00 uur.
Lunch

Lunch

Uitgebreid lunchen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Dagelijks kunt u gebruik maken van een heerlijke a la carte lunch van 12.00 uur tot 17.00 uur
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Teveel lekkers om te kiezen op de menukaart? Reserveer ons lunchbuffet!
Diner

Diner

Op onze menukaart vindt u naast traditionele gerechten uit de Franse keuken, verrassende specialiteiten uit onder meer de Italiaanse en Oosterse keuken voor een voortreffelijk diner.
Brunch

Brunch

Op zondag is het heerlijk genieten van onze zondagsbrunch. De familiebrunch is zeer uitgebreid en smakelijk samengesteld door onze chef-Kok.
High tea

High tea

High tea in een luxe ambiance. De High Tea is te reserveren in een aparte zaal of ons restaurant. De High Tea kan helaas niet op zondag in ons restaurant gereserveerd worden, in verband met de zondagsbrunch. Voor groepen in een aparte zaal is dit wel mogelijk.
Koken met kids

Koken met kids

U bent op iedere avond met uw kinderen van harte welkom, maar op vrijdagavond in het bijzonder. Dan organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp koken met Kids! "Kenny koken"
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet ook in Hotel Den Haag-Nootdorp van de Dinerdeal. Met de Dinerdeal kunt u tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in ons restaurant. De drie gangen zijn met zorg opgesteld om u van een heerlijk diner te laten genieten. Voor maar € 32,50 per persoon kunt u de Dinerdeal reserveren!
Feestdagen

Feestdagen

Tijdens de feestdagen kunt u heerlijk genieten van de verschillende activiteiten samen met familie en/of vrienden. Onze keukenbrigade bereidt voor u op deze feestelijke dagen de meest heerlijke gerechten. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1492 beoordelingen
Heijdra
Hotel Den Haag - Nootdorp 
Helemaal niets ter klagen

Alles was heel goed

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp!

  De Diner Deal bestaat uit een 3-gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals


  Onderstaande wijnen zijn de wijndeal van november en december:

  Valk in Oostenrijk | Wit (Gruner Veltliner):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas
  Valk in Oostenrijk| Rood (Blauer Zweigelt):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Valk VIP Rosé
  €17,50 per fles, €4,50 per glas

  Meer informatie
 • Hazenpeper

  Hazenpeper

  In november en december geniet u met Restaurant ID van de Hazenpeper voor maar liefst €16,50. Zonder Restaurant ID is de prijs van de Hazenpeper €20,50.

  *Gerecht kan afwijken van getoonde foto.

  Voor
  € 16,50
  Per persoon
  Reserveer nu