Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, lunchen, dineren, of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Den Haag Nootdorp opent dagelijks om 06.00 uur haar deuren voor het ontbijt om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend verwelkomen wij u graag vanaf 07:00 uur.
Lunch

Lunch

Uitgebreid lunchen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Dagelijks kunt u gebruik maken van een heerlijke a la carte lunch van 12.00 uur tot 17.00 uur
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Teveel lekkers om te kiezen op de menukaart? Reserveer ons lunchbuffet!
Diner

Diner

Op onze menukaart vindt u naast traditionele gerechten uit de Franse keuken, verrassende specialiteiten uit onder meer de Italiaanse en Oosterse keuken voor een voortreffelijk diner.
Brunch

Brunch

Op zondag is het heerlijk genieten van onze zondagsbrunch. De familiebrunch is zeer uitgebreid en smakelijk samengesteld door onze chef-Kok.
High tea

High tea

High tea in een luxe ambiance. De High Tea is te reserveren in een aparte zaal of ons restaurant. De High Tea kan helaas niet op zondag in ons restaurant gereserveerd worden, in verband met de zondagsbrunch. Voor groepen in een aparte zaal is dit wel mogelijk.
Koken met kids

Koken met kids

U bent op iedere avond met uw kinderen van harte welkom, maar op vrijdagavond in het bijzonder. Dan organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp koken met Kids! "Kenny koken"
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet ook in Hotel Den Haag-Nootdorp van de Dinerdeal. Met de Dinerdeal kunt u tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in ons restaurant. De drie gangen zijn met zorg opgesteld om u van een heerlijk diner te laten genieten. Voor maar € 32,50 per persoon kunt u de Dinerdeal reserveren!
Paasbrunch 1e Paasdag

Paasbrunch 1e Paasdag

Op Eerste Paasdag kunt heerlijk genieten van ons uitgebreide buffet, speciaal samengesteld door onze keukenbrigade. Wij verwelkomen u graag om 12.30 uur in ons restaurant voor een heerlijke Paasbrunch.
Paasbrunch 2e Paasdag

Paasbrunch 2e Paasdag

Op Tweede Paasdag kunt heerlijk genieten van ons uitgebreide buffet, speciaal samengesteld door onze keukenbrigade. Wij verwelkomen u graag om 12.30 uur in ons restaurant voor een heerlijke Paasbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1492 beoordelingen
Jan
Hotel Den Haag - Nootdorp 
Heerlijk genoten van lekkere gerechten

Vooral de garnalen vielen in goede smaak en de ossehaaspuntjes waren voortreffelijk. De bediening was prima.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp!

  De Diner Deal bestaat uit een 3-gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn de wijndeal van januari & februari:

  Valk in Chili| Wit (Chardonnay)
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Valk in Chili| Rood (Carménère)
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Meer informatie
 • Hamburger

  Hamburger

  In januari en februari geniet u met Restaurant ID van de hamburger.

  *Gerecht kan afwijken van getoonde foto.

  Voor
  € 16,00
  Per persoon
  Reserveer nu