Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, lunchen, dineren, of brunchen. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Den Haag Nootdorp opent dagelijks om 06.00 uur haar deuren voor het ontbijt om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend verwelkomen wij u graag vanaf 07:00 uur.
Lunch

Lunch

Uitgebreid lunchen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Dagelijks kunt u gebruik maken van een heerlijke a la carte lunch van 12.00 uur tot 17.00 uur
Diner

Diner

Op onze menukaart vindt u naast traditionele gerechten uit de Franse keuken, verrassende specialiteiten uit onder meer de Italiaanse en Oosterse keuken voor een voortreffelijk diner.
Brunch

Brunch

Op zondag is het heerlijk genieten van onze zondagsbrunch. De familiebrunch is zeer uitgebreid en smakelijk samengesteld door onze chef-Kok.
High tea

High tea

High tea in een luxe ambiance. De High Tea is te reserveren in een aparte zaal of ons restaurant. De High Tea kan helaas niet op zondag in ons restaurant gereserveerd worden, in verband met de zondagsbrunch. Voor groepen in een aparte zaal is dit wel mogelijk.
Koken met kids

Koken met kids

U bent op iedere avond met uw kinderen van harte welkom, maar op vrijdagavond in het bijzonder. Dan organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp koken met Kids! "Kenny koken"
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet ook in Hotel Den Haag-Nootdorp van de Dinerdeal. Met de Dinerdeal kunt u tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in ons restaurant. De drie gangen zijn met zorg opgesteld om u van een heerlijk diner te laten genieten. Voor maar € 32,50 per persoon kunt u de Dinerdeal reserveren!
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Teveel lekkers om te kiezen op de menukaart? Reserveer ons lunchbuffet!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1063 beoordelingen
Degoes-Muys
Hotel Den Haag - Nootdorp 
Kan beter

Ondanks boeking in begin oktober voor 12 januari en vraag naar rustige tafel omwille van medisch gehoorsprobleem, wou men ons een tafel midden in het restaurant toewijzen. Uitleg als het zo druk is kunnen wij daar niets aan doen. Met een beetje vriendelijk aan dringen kregen we toch een betere plaats aangewezen, waarvoor dank aan de jongedame / zaalverantwoordelijke. Als men zo lang vooruit boekt, juist omwille van die reden, mag men hier toch wel rekening mee houden. 2e puntje: tot een tijdje geleden kreeg men tijdens het aperitief of wachten op het eten een klein broodje; nu staat dit betalend op de kaart aan 4,5euro. Dit is qua service min i.p.v. + Ondanks deze punten is de algemene kwaliteit / prijs toch zeker een + waard en komen we nog terug; kritiek is opbouwend bedoeld!