Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke bijeenkomsten in Den Haag - Nootdorp

Ons Salesteam staat voor u klaar om advies te geven in alle mogelijkheden. Door onze persoonlijke service en aandacht maken wij van elke bijeenkomst een groot succes. Daarnaast voorzien onze zalen u van luxe en comfort. Door de vele faciliteiten komt u aan niks te kort. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke bijeenkomt voor meerdere dagen te boeken.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk onze brochure of neem contact met ons op:

Sales@hoteldenhaag.nl
Telefonisch: 015 – 3104500

Vergaderen

Vergaderen

Met onze vergaderarrangementen zorgen wij ervoor dat u in alle rust uw bijeenkomst kunt leiden. Wij beschikken over exclusief, ingerichte boardrooms en flexibele zalen met gratis WIFI. Deze luxe vergaderkamers onderscheiden zich van andere zalen door hun voorname karakter. Dit komt tot uiting in de comfortabele fauteuils en de geïntegreerde apparatuur.

Naast een klassieke vergadering kunt u ook op afstand met elkaar in contact zijn. Wij bieden diverse mogelijkheden zoals de Jabra Speakerphone en Polycom. Bekijk de video om een indruk te krijgen.

Netwerken

Netwerken

Naast vergaderingen is Hotel Den Haag – Nootdorp ook de ideale locatie voor uw netwerkevenement. Door de ruime opzet van de zalen kunt u alle kanten op en denken wij graag met u mee. Maak uw netwerkevenement nog interactiever met een walking dinner.

Liever een borrel? Onze hotelbar is ideaal om met elkaar in gesprek te gaan en heeft een fijne sfeer.

Onze ervaren barmedewerkers voorzien u van een verfrissend drankje en zorgen voor een versnapering zodat u alle tijd heeft om uw netwerk te vergroten.

Congressen

Congressen

Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot een meerdaags congres, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Hotel Den Haag - Nootdorp is dé perfecte locatie in Den Haag en omgeving.

Videoconferentie op maat

Videoconferentie op maat

Samen met onze AV partner bieden wij diverse mogelijkheden om digitaal met elkaar in contact te zijn en zorgen wij voor interactie met iedere deelnemer.

Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken zijn bij de videoconferentie; iedereen binnen handbereik!

Wij houden uiteraard rekening met al uw wensen en doelen en staan voor u klaar.

De combinatie van (live) webcasting / streaming en live publiek is in al onze zalen mogelijk.