Direct naar de contentDirect naar de footer

DEN HAAG

Den Haag de stad voor iedereen. De binnenstad heeft een eigen verhaal en historie. Breng een bezoek aan de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft en ervaar het echt Haagsche gevoel.

Speciaal voor u hebben we een aantal populaire hoogtepunten op een rijtje gezet:

Stadion ADO Den Haag
De welbekende voetbal club ADO Den Haag speelt al jaren in de Eredivisie. In het weekend kunt u genieten van de Haagsche sferen in het stadion en genieten van een spannende voetbalwedstrijd. Bent u benieuwd naar het programma? Klik hier.

Madurodam
Voor een dagje weg met de familie is Madurodam een echte aanrader, een stad vol miniaturen. Leer meer over de geschiedenis van Nederland en zie de grootste bezienswaardigheden ter wereld in het klein. Voor meer informatie, klik hier.

Omniversum
Het Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. Het koepelscherm waarop de films worden geprojecteerd is zo groot als een half voetbalveld! Ervaar de ultieme filmbeleving en duik volledig in de film. Het lijkt net als of u deel uit maakt van het verhaal. Voor meer informatie, klik hier.

Geschiedenis van Den Haag
Musea in Den Haag

Musea in Den Haag

De stad Den Haag heeft talloze musea die een bezoek waard zijn. Leer meer over de historie van de stad of ervaar de moderne kunst van Haagsche kunstenaars. De stad zelf is een waar musea met de prachtige muurschilderingen die door de stad te vinden zijn.

Voor u hebben we een aantal musea op een rijtje gezet.

Lees Meer
Politiek Den Haag

Politiek Den Haag

Den Haag is de politieke stad van Nederland met het Binnenhof waar het Torentje gevestigd is van de Minister President. De oude stijl van het Binnenhof geeft een warme sfeer. Neem een kijkje bij het bestuur van Nederland.

Er zijn diverse mogelijkheden voor rondleidingen zoals een kijkje bij de Ridderzaal of de Tweede Kamer.

Lees Meer