Direct naar de contentDirect naar de footer

DEN HAAG

Den Haag de stad voor iedereen. De binnenstad heeft een eigen verhaal en historie. Breng een bezoek aan de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft en ervaar het echt Haagsche gevoel. De stad is vanuit het hotel goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. U loopt 10 minuten naar station Ypenburg of Nootdorp waar u een directe verbinding heeft naar het centrum.

Speciaal voor u hebben we een aantal populaire hoogtepunten op een rijtje gezet:

Stadion ADO Den Haag
De welbekende voetbal club ADO Den Haag speelt al jaren in de Eredivisie. In het weekend kunt u genieten van de Haagsche sferen in het stadion en genieten van een spannende voetbalwedstrijd. Bent u benieuwd naar het programma? Klik hier.

Madurodam
Voor een dagje weg met de familie is Madurodam een echte aanrader, een stad vol miniaturen. Leer meer over de geschiedenis van Nederland en zie de grootste bezienswaardigheden ter wereld in het klein. Voor meer informatie, klik hier.

Omniversum
Het Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. Het koepelscherm waarop de films worden geprojecteerd is zo groot als een half voetbalveld! Ervaar de ultieme filmbeleving en duik volledig in de film. Het lijkt net als of u deel uit maakt van het verhaal. Voor meer informatie, klik hier.

Geschiedenis van Den Haag
Musea in Den Haag

Musea in Den Haag

De stad Den Haag heeft talloze musea die zeker een bezoek waard zijn. Leer meer over de historie van de stad of ervaar de moderne kunst van Haagsche kunstenaars.

Daarnaast heeft Den Haag bijzondere plekken waar kunstenaars aan de slag zijn geweest. In eerste instantie vallen deze werken niet op maar wanneer je beter kijkt naar de stad zijn de kleurrijke muurschilderingen te vinden op de meest bijzondere plekken.

Politiek Den Haag

Politiek Den Haag

Den Haag is de politieke stad van Nederland met het Binnenhof waar het Torentje gevestigd is van de Minister President. De stijl van het Binnenhof geeft een warme sfeer en brengt je even terug naar het verleden door de oude bouwstijl. Bij een bezoek aan het Binnenhof kunt u diverse rondleidingen krijgen door de Ridderzaal en de Tweede Kamer.

Één keer in de week op vrijdag vergadert de Ministerraad op het Binnenhof. Wellicht heeft u geluk en ziet u de Ministers het hof verlaten.