Direct naar de contentDirect naar de footer

Westfield Mall of the Netherlands

In 2021 heeft Westfield Mall of the Netherlands haar deuren geopend. Het overdekte winkelcentrum heeft voor ieder iets wils door de vele winkels, horecagelegenheden en activiteiten. Het moderne centrum is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen en is makkelijk te bereiken vanuit het hotel met de auto of openbaarvervoer. Hieronder een overzicht welke activiteiten er zijn:

Foodhall Fresh!
In het centrum vindt u Fresh, een foodhall met heerlijke en diverse winkels waar u gerechten kunt proeven vanuit verschillende streken en landen. Haal een gezonde, groene smoothie of geniet van een speciale koffie met gebak. Keuze genoeg!

Bioscoop
In Kinepolis Leidschendam kijk je naar de beste films. De bioscoop heeft maar liefst 11 zalen en ruim 1600 stoelen, dus hier zit je goed om je dag of avond uit in Westfield Mall of the Netherlands compleet te maken! Daarnaast wordt de ultieme filmbeleving gestimuleerd door de nieuwe techniek; Laser ULTRA en haarscherp beeld met Dolby Atmos geluid, MX4D en Cosy Seating.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Westfield Mall of the Netherlands, klik hier.

De plek voor de fanatieke shopper

De plek voor de fanatieke shopper

Het overdekte winkelcentrum is de ideale plek om een nieuwe garderobe te scoren. Met 280 plekken om te winkelen is het aanbod heel divers. Denk aan winkels zoals; America today Today, Hugo Boss, Pandora, H&M, Zara, Aspact, Costes en nog veel meer.

Bent u benieuwd naar het volledige winkelassortiment, klik dan snel op de onderstaande knop.

Lees Meer