Direct naar de contentDirect naar de footer

DEN HAAG EN DELFT

Er is zeer veel te zien en te beleven in Den Haag en Delft. Beide binnensteden hebben een eigen verhaal en historie. Bezoek de vele musea of galeries, ontspan op één van de heerlijke terrassen op de Beestenmarkt of op Het Plein of ga op pad voor een nieuwe outfit in de grote winkelstraten.
DAGJE DEN HAAG

DAGJE DEN HAAG

Van de Spuistraat, de sfeervolle Haagsche Bluf en de schitterende Passage loop je van de ene trendy winkel naar de andere.

De verschillende musea, het binnenhof, en de attractieparken in een stad!

Lees meer
MAURITSHUIS

MAURITSHUIS

Het Mauritshuis bezit een schiterende vaste collectie met schilderijen van Vermeer en Rembrandt en heeft daarnaast elk jaar spectaculaire tentoonstellingen.

Meer over het Mauritshuis
VREDESPALEIS

VREDESPALEIS

Het Vredespaleis is in zes jaar tijd gebouwd. In 1913 opende het zijn poorten. Het is een groot, carrévormig gebouw met een plint van grijze Belgische natuursteen en gevels van rode Hollandse baksteen in een eclectische neorenaissancistische stijl.

Meer over het Vredespaleis
DELFT

DELFT

Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken.

Meer over Delft
PRINSENHOF

PRINSENHOF

Schilderijen en andere objecten vertellen het verhaal van de Tachtigjarige Oorlog. Daarnaast toont het museum een schitterende collectie 17e eeuwse kunst.

Meer over het Prinsenhof
DE PORCELEYNE FLES

DE PORCELEYNE FLES

Een mooi souvenir vanuit het historische Delft, De Koninklijke Porceleyne Fles / Royal Delft is de enig overgebleven van de ca. 32 aardewerkfabrieken die zich omstreeks het midden van de 17e eeuw in Delft e.o. bevonden.

Meer over de Porceleyne Fles