Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke of Leisure wij staan voor u klaar!

Hotel Den Haag - Nootdorp beschikt over 14 smaakvolle, inspirerende en moderne zalen. Wij maken van elk evenement of bijeenkomst een groot succes. Onze persoonlijke service en ons ruime aanbod in zakelijke faciliteiten is waar wij in uitblinken.

Voor elke gelegenheid een prachtige zaal

 • Vergaderingen

  Vergaderingen

  Hotel Den Haag Nootdorp is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen of het organiseren van beurzen.

  Lees meer
 • Congressen

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van eendaags tot meerdaags congres. Alles is mogelijk!

  Lees meer
 • Bruiloft

  Bruiloft

  Door de persoonlijke aandacht die wij besteden aan u, zorgen wij ervoor dat uw trouwdag één wordt die u nooit zult vergeten.

  Lees meer
 • Condoleance

  Condoleance

  In moeilijke tijden willen wij er ook voor u zijn. Tijdens een condoleance bij Hotel Den Haag - Nootdorp zullen wij alle zorg dragen zodat u in alle rust de tijd voor uw naasten heeft.

  Lees meer
 • Feest op maat

  Feest op maat

  Door het ruime aanbod van zalen en onze persoonlijke aandacht maken wij van elk feest een groot succes. Met alle liefden verzorgen wij graag al uw wensen.

  Lees meer
 • Live Cooking

  Live Cooking

  Wilt u met uw gezelschap genieten van ons uitgebreide Live Cooking Buffet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze koks bereiden de meest heerlijke gerechten voor u.

  Lees meer
 • Feestelijk uw verjaardag vieren

  Feestelijk uw verjaardag vieren

  Bij Hotel Den Haag - Nootdorp vieren wij graag uw verjaardag! Wilt u eens echt uitpakken en uw verjaardag vieren zoals nooit tevoren? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

  Lees meer
 • (Baby Shower) High Tea in een aparte zaal

  (Baby Shower) High Tea in een aparte zaal

  Uitgebreid genieten van onze overheerlijke (Baby Shower) High Tea dat kan in een groot gezelschap in een aparte zaal. Onze keukenbrigade verzorgt voor u een scala een warme en koude hapjes.

  Lees meer