Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Hotel Den Haag - Nootdorp beschikt over 14 smaakvolle, inspirerende en moderne zalen. Door onze persoonlijke aanpak maken wij van elk evenement of bijeenkomst een groot succes. Via ons Salesteam bespreken we gezamenlijk alle mogelijkheden en ontzien wij u van alle zorgen met betrekking tot de organisatie.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:

Mail: Sales@hoteldenhaag.nl
Telefonisch: 015 – 3104500

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Waarom Hotel Den Haag - Nootdorp

 • Centraal gelegen aan de A12
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Gratis WIFI in het gehele hotel
 • 14 multifunctionele zalen met daglicht en airconditioning
 • Optimale gastvrijheid
 • Hoge kwaliteit van diensten

Hotel Den Haag - Nootdorp

 • Hybride Events

  Hybride Events

  Hotel Den Haag – Nootdorp is een zeer geschikte locatie voor uw hybride evenement. De perfecte combinatie tussen persoonlijk en digitaal contact.

 • Zakelijk

  Zakelijk

  Hotel Den Haag - Nootdorp is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. Door onze centrale ligging langs de A12 zijn wij goed te bereikbaar.

 • Feesten en Partijen

  Feesten en Partijen

  Door onze persoonlijke service en aandacht leveren wij een op maat gemaakt evenement rekening houdend met al uw wensen. Elk feest is uniek en wij maken er graag samen met u een waar spektakel van.

 • Sporters en trainingskampen

  Sporters en trainingskampen

  De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden qua sportaccommodatie of buitenactiviteiten. Na een drukke dag die spieren tot rust laten komen in ons wellness center.

 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Graag zouden wij met u het gesprek aangaan om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Uiteraard kunt u zelf een eerste stap zetten door het opvragen van een offerte. Ons Sales Team staat voor u klaar!

Van der Valk Nootdorp heeft ons team heel gastvrij ontvangen. Bij gebrek aan een passende ruimte boekten wij een grotere zaal dan voor het aantal personen gebruikelijk, daardoor was het een fijne ruime faciliteit, met mogelijkheid om goed te luchten. De extra kosten zéker waard.
Judith groot – HTM-personenvervoer
We hebben er fijn van genoten; het menu en de wijnen waren heerlijk! Alle ronde tafels zijn goed geschikt voor ons als Dove mensen. Uw vriendelijke collega's hebben het goed bediend, en de communicatie met hen is goed en prettig verlopen. Ook waren ze erg flexibel.
Minnie Lisapalij - Stichting Haaglanden Welzijn voor Doven
Als uitwijk mogelijkheid voor onze EHBO-trainingen maken wij gebruik van de heerlijke locatie Hotel Den Haag Nooddorp. Ze zijn flexibel, vriendelijk en zeer gastvrij. En de lunch valt bij de cursisten ook erg in de smaak.
Fire control Brandbeveiliging