Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerdeal

Vanaf heden kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijk diner en met onze Diner Deal wordt het nog aantrekkelijker! Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Den Haag - Nootdorp dient u een reservering te maken. Dit kunt u via onze website doen.

Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten in de deelnemende hotels, voor slechts €32,50 per persoon!

Voordeel in het restaurant, wie wil dat nou niet?! Met uw Restaurant ID kunt u bij de deelnemende hotels dagelijks profiteren van de dinerdeal.

Maak nu een Restaurant ID aan en ontvang als gast alle exclusieve restaurant aanbiedingen, het hele jaar door! De dinerdeal is alleen te bestellen met een Restaurant ID.

Klik hier voor meer informatie over Restaurant ID.

Alle reserveringen worden nauwlettend in de gaten gehouden en gemonitoord zodat wij de regels van het RIVM in acht kunnen nemen. Wanneer u niet uit hetzelfde huishouden komt en wilt dineren met meer dan twee personen vragen wij om contact op te nemen met de receptie: 015-3104545.

Wanneer u wilt dineren met een grotere gezelschap, kunt u dit ook via onze receptie aanvragen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten