Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant voor een heerlijke zondagsbrunch. Een reservering voor de brunch is verplicht.

In juni, juli en augustus hebben wij een zomerstop, in september zal de brunch weer te boeken zijn, houd de website in de gaten.

U kunt een reservering maken voor onze Vaderdagbrunch op zondag 18 juni, klik hier.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant voor een heerlijke zondagsbrunch. Een reservering voor de brunch is verplicht.

Onze keuken zal voor u de meest heerlijke gerechten live bereiden. Het buffet bestaat o.a. uit zoete lekkernijen, luxe belegde broodjes, warme vlees-en visgerechten, salades, fruit en vruchtensappen. Uiteraard is er ook gedacht aan onze jonge gasten die worden verwend met heerlijke kindergerechten.

Als spetterend einde wordt de brunch afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.

Tijden

Wij vragen u vriendelijk om 12:00 uur te arriveren. Om 14:30 uur zal onze brunch eindigen.

Prijzen

Prijs volwassenen: € 39,50

Prijs kinderen 3 - 12 jaar: € 23,50

Prijs kinderen 0 - 2 jaar: gratis

Tijdens de brunch zijn koffie, thee en vruchtensappen inbegrepen. Andere dranken kunnen na afloop worden afgerekend.

Een volledige aanbetaling voor de brunch is verplicht. Wanneer u een reservering maakt, ontvangt u een betaallink, als deze is betaald is, is uw reservering definitief. Na het maken van de reservering dient het volledige bedrag binnen 24 uur te voldoen.
U kunt de brunch kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang, hierna is dit niet meer mogelijk.

Wanneer u een reservering wenst te maken met een groep groter dan 8 personen dient u een mail te sturen naar: receptie@denhaag.valk.nl