Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Brunch

Tafel aanvragen

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant voor een heerlijke zondagsbrunch. Een reservering voor de brunch is verplicht.

Iedere zondag organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp een gezellige brunch van 12:00 uur tot 14:30 uur. Gezelligheid en lekker eten met uw gezelschap. U kunt het volgende verwachten:

U wordt ontvangen met een glaasje feestelijke bubbels en naar uw tafel gewezen, hierna kunt u gaan genieten van het uitgebreide buffet en de diverse gerechten die door de koks ter plekke voor u worden bereid. Het buffet bestaat o.a. uit zoete lekkernijen, luxe belegde broodjes, warme vleesgerechten, salades, fruit en vruchtensappen.

Aan onze kleinere gasten hebben wij ook gedacht met heerlijke gerechten. De kinderen kunnen zich uitleven als ware banketbakkers, door samen met de kok koekjes te bakken. Het buffet wordt feestelijk afgesloten met een spetterend dessertbuffet.

Een reservering voor de brunch is verplicht en kunt u online maken. Bij groepen groter dan 10 personen, of wanneer online boeken niet lukt vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze receptie: 015 - 310 45 45 of per mail naar info@hoteldenhaag.nl.

De prijs voor de brunch bedraagt:

  • Volwassene €25,50 per persoon
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar €17,50 per persoon
  • De prijzen zijn inclusief vrunchtensappen, koffie en thee. Wilt u een ander drankje dat is geen probleem. Deze dranken zijn exclusief de bovenstaande prijs en kunt u ter plekke afrekenen.

Aan het einde van het reserveringsproces dient u de betaling voor de brunch online te voldoen. Hierna is uw reservering definitief. Reserveert u voor een groep groter dan 10 personen dient u contact op te nemen met de receptie en zal er een betaallink worden gestuurd.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten