Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Lunch

Lunch

Onze lunchgerechten serveren wij van 12.00 uur tot 17.00 uur
  • Lunchpakketje

    11,50

    Croque Monsieur, twee bitterballen op een wit bolletje en een kleine tomatensoep

  • Drieluikje

    11,50

    Mini broodje hamburger, mini uitsmijter en een mandje krokante kip met chili mayonaise

  • Croque Madam

    9,50

    Een tosti op rustiek landbrood met ham, Gruyere kaas, een gebakken ei en bechamelsaus

  • Wrap Kip

    10,50

    Wrap met krokante kip, ijsbergsla, komkommer en chili mayonaise

  • Club Seafood

    11,50

    Clubsandwich van toast, gerookte zalm, tonijnsalade en limoen mayonaise

  • Club Chicken

    11,50

    Clubsandwich van toast, kip, bacon, gebakken ei, tomaat, komkommer en kerrie mayonaise

  • Bagel meets zalm

    10,50

    Een sesambagel met gerookte zalm en kruidenroomkaas

  • "De Kroketten"

    10,50

    Twee kroketten met wit of bruin brood en mosterd

  • Broodje van de week

    10,50

    Een heerlijke wisselende sandwich van de chef

  • Broodje Carpaccio

    10,50

    Italiaanse bol met rundercarpaccio, gemengde salade, pestodressing, pijnboompitten,

    Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten

  • Omelet

    10,50

    Met naar keuze ham, kaas, champignons, zalm of een boerengarnituur.

  • Uitsmijter

    9,50

    Met naar keuze ham, kaas, rosbief, spek of rundercarpaccio. Vanaf:

Salades

Salades

Genieten van een van onze heerlijke salades
  • Caesar Salade

    12,50

    Little Gem sla met gegrilde kip of gamba’s, tomaat, ei, ansjovis, croutons, Parmezaanse kaas en een Caesar dressing

  • Geitenkaas Salade *

    12,50

    Geitenkaas met honing uit de oven met een salade van rode biet, wortel, walnoten, pecannoten en een honing-mosterd dressing

    * Vegetarisch
  • Tabouleh Salade *

    12,50

    Een heerlijke salade met tabouleh, zoete aardappel, hummus, tomaat en rucola

    * Vegetarisch
  • Thaise Beef Salade

    12,50

    Gebakken getrancheerde biefstuk met een salade van mango, avocado, tomaat, taugé en cashewnootjes geserveerd met een sesamdressing

  • Tonijn Salade

    12,50

    Tonijn sashimi, Little Gem sla, haricots verts, cherry tomaat, ei, paprika en een yogurt dressing

Alle salades kunnen ook als hoofdgerecht besteld worden, hiervoor brengen wij 3 euro extra in rekening

Soep

Soep

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Oma’s Tomatensoep

    6,00

    Pomodori soep met gehaktballetjes

  • Biologische Uiensoep *

    6,50

    Uiensoep geserveerd met een gegratineerd broodje met kaas

    * Vegetarisch
  • “Soep van de chef”

    7,50

    Wekelijks wisselende soep

  • Kippensoep

    6,00

    Kippenbouillon met kip en dagverse groente

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Bietencarpaccio *

    10,50

    Carpaccio van gele biet met geitenkaasballetjes gevuld met honing, pompoenpitten en een honing-mosterd dressing

    * Vegetarisch
  • Caprese *

    11,50

    Een Italiaanse caprese van Pomodori tomaten, buffelmozzarella en rucola met pesto

    * Vegetarisch
  • Vitello Tonato

    11,50

    Een rosé gebakken kalfsentecote met tonijncrème, kappertjes, frisee sla en een grote crouton

  • Rundercarpaccio

    11,50

    Rundercarpaccio met truffelmayonaise ofpestodressing, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en cherry tomaatjes

  • Toast Nootdorp

    14,50

    Toast geserveerd met gerookte paling, Hollandse garnalen en gerookte zalm geserveerd met limoenmayonaise en cocktailsaus

  • Sashimi

    13,50

    Tonijn en zalm sashimi geserveerd met wakame, Aziatische kruiden en een salade van noodles

  • Hollandse garnalen

    14,50

    Op klassieke wijze met ijsberg sla, cherry tomaten, citroen en cocktail saus

  • Beef tataki

    12,50

    Dungesneden sukade steak, lauwwarm geserveerd met een Oosterse salade van wakame, sesam en wasabi

  • Steak Tartare

    12,50

    Steak tartare klassiek geserveerd met een crostini van ciabatta

  • Gerookte zalm

    12,50

    Lauwwarme gerookte zalm, aardappelsalade en gemarineerde asperges met mosterd-dillesaus

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Paddenstoelen *

    10,50

    Gebakken champignons, gegratineerd met Gruyère kaas en toast

    * Vegetarisch
  • Gamba’s & Mosselen

    11,50

    Gamba’s en Mosselen met mosselgroenten gebakken in knoflookolie

  • Pulled Chicken Rolls

    12,50

    Drie flinterdunne pannenkoeken met pulled eend, komkommer, paprika en ketjap sesamsaus

Vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Paddenstoelen ravioli *

    18,50

    Ravioli met gebakken paddenstoelen, truffelsaus, Parmezaanse kaas en rucola sla

    * Vegetarisch
  • Falafel Burger *

    18,50

    Een falafel burger, geserveerd op een brioche broodje met uiencompôte, peper en twister friet

    * Vegetarisch
  • Bloemkool Pizza *

    18,50

    Met ratatouille, tomaat, paprika, groene asperge, pijnboompitten en Parmazaanse kaas

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet. Wenst u verse warme groenten, gebakken aardappeltjes of appelmoes, laat het ons dan weten. Alle garnituren kunt u naar wens bijbestellen.​ 

Vlees

Vlees

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Varkenshaas

    20,50

    Varkenshaas gevuld met basilicum tapenade en omwikkeld met Ganda ham geserveerd met ratatouille en tomatensaus

  • Ossenhaaspuntjes

    20,50

    Ossenhaaspuntjes geserveerd met taugé, peultjes, paprika, cashewnoten en Oosterse sesamsaus

  • Runderrib

    20,50

    Beef rib with Mediterranean vegetables, grilled Rosaval potatoes and a veal gravy

  • De kalfsschnitzel

    21,50

    Een kalfsschnitzel op klassieke wijze geserveerd met een Stroganoff saus en een aardappelmousseline

  • Lamsrack

    22,50

    Een lamsrack met seizoensgroenten, truffeljus en een aardappelgratin taartje

  • Kipschnitzel

    19,50

    Geserveerd met gebakken paddenstoelen, ui, spek en een champignonsaus

  • Thaise curry

    18,50

    Thaise curry met gemarineerde kip, groenten en rijst

  • Tournedos

    27,50

    Een Zuid-Amerikaanse tournedos geserveerd met een aardappel-truffel gratin met gebakken paddenstoelen en pepersaus

  • Steak 250gr

    25,50

    Een Black Angus steak (250 gram) met gegrilde groene asperges en een bearnaise saus

  • “Chateaubriand”

    28,50

    Ossenhaas geserveerd op voorjaarsgroenten met een saus naar keuze (400 gram per 2 personen)

    Prijs is per persoon

  • Rib-eye

    27,50

    Dry aged rib-eye (300 gram) geserveerd met een gevulde pofaardappel

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en salade. Wenst u verse warme groenten, gebakken aardappeltjes of appelmoes, laat het ons dan weten.  Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen.

Laat u informeren door een van onze medewerkers.

Wenst u sauzen bij het garnituur te bestellen, dan wordt er per saus € 1,00 in rekening gebracht.  Mayonaise, ketchup, curry, Stroganoffsaus, roomsaus, pepersaus, be­ar­nai­se­saus, rode wijnsaus, satésaus en knoflooksaus.             

Grill

Grill

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Kipsaté

    19,50

    Gegrilde kipsaté met basmati rijst, kroepoek, gefrituurde uitjes en satésaus

  • Hamburger 'Old School'

    20,50

    100% Runder hamburger van onze eigen Versmarkt geserveerd met sla, tomaat, komkommer, gebakken ui, kaas en BBQ saus

  • Mixed Grill

    23,50

    Een mix van Black Angus biefstuk, kipsaté en spareribs, geserveerd met knoflooksaus, barbecuesaus en een maiskolf uit de oven

  • Ossenhaassaté

    22,50

    Geserveerd met noodles, gewokte groenten en sesamsaus

  • Spareribs

    20,50

    Home-made spareribs geserveerd met koolsla, BBQ- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet. Wenst u verse warme groenten, gebakken aardappeltjes of appelmoes, laat het ons dan weten. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Laat u informeren door een van onze medewerkers.

Wenst u sauzen bij het garnituur te bestellen, worden deze extra in rekening gebracht: Mayonaise (€ 1,-), Ketchup (€1,-) en Curry (€1,-).

Vis

Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Spaghetti Di Mare

    20,50

    Spaghetti in tomatensaus met gebakken gamba’s, vongole en mosselen

  • Sliptongen

    22,50

    Drie gebakken sliptongen geserveerd met kreeftensaus

  • Zalm

    21,50

    Gebakken zalm geserveerd met voorjaarsgroenten en wittewijnsaus

  • Heilbot

    20,50

    Met raapstelen puree, mosterd jus en een krokantje van spek

  • Kabeljauw

    21,50

    Kabeljauw omwikkeld met pancetta geserveerd op groene asperges met tomaten-paprikasaus

  • Zeebaars

    21,50

    Op de huid gebakken zeebaars met gegrilde courgette, ratatouille groenten en een tomatencompôte

  • Tonijn

    24,50

    Gegrilde tonijn geserveerd met noodles en een Oostersesaus

  • Zeetong

    34,50

    In boter gebakken Noordzeetong met Hollandaisesaus of warm vers fruit

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en salade. Wenst u verse warme groenten, gebakken aardappeltjes of appelmoes, laat het ons dan weten.  Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen.

Laat u informeren door een van onze medewerkers.

 

Wenst u sauzen bij het garnituur te bestellen, dan wordt er per saus € 1,00 in rekening gebracht.  Mayonaise, ketchup, curry, Stroganoffsaus, roomsaus, pepersaus, be­ar­nai­se­saus, rode wijnsaus, satésaus en knoflooksaus.             

Kleine gerechten

Kleine gerechten

Voor de kleine eter
  • Tournedos 150gr

    22,50

    Kleine Zuid-Amerikaanse tournedos (150 gram), geserveerd met een pepersaus

  • Sliptongen

    19,00

    Twee gebakken sliptongen, geserveerd met kreeftensaus

  • Varkenshaas

    18,00

    Kleine varkenshaas, geserveerd met een roomsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u verse warme groenten, gebakken aardappeltjes of appelmoes, laat het ons dan weten. 

Dessert

Dessert

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Snickers cake

    10,50

    Huisgemaakte Snickers cake met zoute popcorn en karamel ijs

  • Crème Brûlée

    10,50

    Traditioneel bereide Crème Brûlée geserveerd met blauwe bessenmuffin en kwark limoenijs

  • Oreo cheesecake

    10,50

    Cheesecake van Oreo koekjes met witte chocolade ijs en chocoladesaus

  • Dame Blanche New Style

    10,50

    Dame Blanche van witte chocolade, vanille ijs en pure chocolade saus

  • Mini's

    11,50
    Een combinatie van een mini crème brûlée, Snickers cake en ‘Sex on the beach’
  • Koffie of Thee special

    8,00

    Kopje koffie of thee geserveerd met diverse zoete lekkernijen

  • ‘Sex on the beach’

    11,50

    Mousse van perzik, sinaasappelijs en gedroogde cranberries

  • ‘Dessert van de week’

    9,50

    Wekelijks wisselend dessert van de chef

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    12,50

    Een kaasplankje geselecteerd door onze specialisten van de Valk Versmarkt.

  • Sorbet

    9,50

    Met vers fruit, sorbet ijs en slagroom

Ook hebben wij ten alle tijden: * Verse fruitsalade  €8,50,

* Vanille-ijs met warme karamelsaus en nootjes  €8,50  * Coupe Mont Blanc  € 8,50