Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor ieder iets wils
Voor ieder iets wils

Pret voor iedereen!

Hotel Den Haag - Nootdorp is de uitvalbasis voor een gezellige dag vol plezier. Bij onderstaande organisaties kunt u met het gehele gezin genieten van diverse activiteiten.

Drievliet
Familiepark Drievliet in Den Haag is een gezellig pretpark. Het park biedt een combinatie tussen ontspannen attracties en voor de echte waaghalzen veel avontuur. Naast de vele attracties biedt Drievliet ook leuke shows voor de kinderen. Voor meer informatie, klik hier.

Snowworld
SnowWorld Zoetermeer biedt met de steilste indoorpiste van Europa, sfeervolle horeca en outdoor faciliteiten alles voor een dagje wintersport in Nederland. Trek maar een warm pak aan want de sneeuwpret is in de buurt. Voor meer informatie, klik hier.

Diergaarde Blijdorp
Op een kwartier rijden van het hotel in Rotterdam vindt u het dierenpark Blijdorp, één van de oudste dierentuinen van Nederland. Een plek voor jong en oud en waar u genoeg kunt beleven. De dierentuin heeft diverse thema's waar u ontzettend veel dieren kunt vinden uit verschillende continenten van de wereld. Voor de kinderen is er een gigantisch speelparadijs waar zij zelf de aap uit kunnen hangen. Voor meer informatie, klik hier.

Duinrell daar kikker je van op!

Duinrell daar kikker je van op!

Duinrell in Wassenaar is een divers attractiepark met eindeloos familieplezier. Naast de vele attracties kunt u een verfrissende duik nemen in het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Met volle vaart van de waterglijbaan of in de zomermaanden genieten van het buitenbad!Voor u een bezoek brengt aan het park, bevelen wij u aan om de website te bekijken om zo teleurstelling te voorkomen qua openingstijden van de attracties en het waterpark.