Direct naar de contentDirect naar de footer

Golfen in de omgeving

Golfen in de buurt en uitgerust op de tee verschijnen? Op slechts tien minuten rijden van Hotel Den Haag – Nootdorp ligt de prachtige Golfbaan Delfland waar u kunt spelen zonder lidmaatschap.

Golfbaan Delfland staat bekend om haar toegankelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid. De veelzijdige 27-holes en 9-holes Par 3 golfbaan met uitgebreide GRATIS oefenfaciliteiten is eenvoudig bereikbaar via de verlengde A4 (afslag 14 Delft) richting Rotterdam. Delfland beschikt verder over een deels overdekte en verlichte driving-range met 56 afslagplaatsen, diverse oefengreens, een Golfacademy met 6 PGA erkende golfprofessionals, een zeer uitgebreide Golfshop met alle grote merken en een clubfitting studio voor maatwerk. Natuurlijk mogen wij onze gezellige Brasserie met zonnige terras niet vergeten. Ook hier zijn niet-golfers van harte welkom.

(Leren) golfen of lekker eten/drinken? Met familie, vrienden of zakelijk? Het kan allemaal in Schipluiden. Van harte welkom en veel plezier! Team Golfbaan Delfland staat ‘fore’ u klaar.

De routebeschrijving naar het golfcomplex geven de collega's graag bij de receptie.