Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke bijeenkomsten in Den Haag - Nootdorp

Ons Salesteam staat voor u klaar om advies te geven voor alle mogelijkheden. Door onze persoonlijke service en aandacht maken wij van elke bijeenkomst een groot succes. Daarnaast voorzien onze zalen u van luxe en comfort. Door de vele faciliteiten komt u in de zaal aan niks te kort. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke bijeenkomt voor meerdere dagen te boeken.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:

Mail:Sales@hoteldenhaag.nl
Telefonisch: 015 – 3104500

Vergaderen

Vergaderen

Met onze vergaderarrangementen zorgen wij ervoor dat u in alle rust uw bijeenkomst kunt leiden.
Wij beschikken over exclusief, ingerichte boardrooms en flexibele zalen met gratis WIFI.


Deze luxe vergaderkamers onderscheiden zich van andere zalen door hun voorname karakter. Dit komt tot uiting in de comfortabele fauteuils, de geïntegreerde apparatuur en voorziening voor espresso, cappuccino en thee.

Netwerken

Netwerken

Naast vergaderingen is Hotel Den Haag – Nootdorp ook de ideale locatie voor uw netwerkevenement. Door de ruime opzet van de zalen kunt u alle kanten op en denken wij graag met u mee. Maak uw netwerkevenement nog interactiever met een gezellig ontbijt, lunch of diner.

Na al het netwerken kunt u de dag afsluiten in onze sfeervolle hotelbar. De ideale locatie voor een informele borrel met uw gasten. Onze bar is ingericht met loungebanken en diverse zitjes, daarnaast zijn er ook verschillende staplekken beschikbaar.

Congressen

Congressen

Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot een meerdaags congres, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Hotel Den Haag - Nootdorp is dé perfecte locatie in Den Haag en omgeving.

‘Als thuis niet helemaal de plek is waar je naar toekan’

‘Als thuis niet helemaal de plek is waar je naar toekan’

Klaar met werken aan de keukentafel? Op zoek naar rust, wifi en heerlijke koffie? Dan hebben wij bij Hotel Den Haag – Nootdorp de perfecte oplossing; hotelwerken. De luxe vergaderruimtes zijn ideale werkplekken en van alle gemakken voorzien!
De stoelen hebben een zeer comfortabele zit en de zaal beschikt over veel daglicht. Geniet van de rust in een geluidsdichte ruimte.

U kunt reserveren binnen een periode van 7 dagen.