Direct naar de contentDirect naar de footer

Voor alle lieve vaders!

De speciale dag dat alle lieve vaders in het zonnetje worden gezet. Wij denken graag met u mee! Verwen jouw paps, papa, vader of opa bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Hieronder vindt u een overzicht van de Vaderdagsactiviteiten in het hotel.

Vaderdag activiteiten

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Een heerlijke nacht weg tijdens Vaderdag. Heerlijke ontspanning bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Geniet van het mooie weer in de omgeving Den Haag, duik in het zwembad of kom tot rust in het wellness centrum. Met onze arrangementen maken we het voor u nog leuker.

 • Cadeaucard

  Cadeaucard

  Geef een beleving cadeau!

  Zet uw geliefden, vrienden of familie in het zonnetje. Verras je naasten met een beleving die ze zelf kunnen invullen. Met de Valk Cadeaucard geeft u bijvoorbeeld een heerlijke overnachting, een uitgebreid diner of een complete minivakantie.

 • Vaderdagbrunch

  Vaderdagbrunch

  Op Vaderdag bent u van harte welkom in ons restaurant voor onze beroemde brunch; een spektakel voor jong en oud!
  Ons uitgebreide buffet is voorzien van de meest heerlijke gerechten die live worden bereid. Een reservering voor de brunchactiviteit is verplicht.

Valk wijn

Valk wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Bij Valk Wijn staan we bekend om de scherpste prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn! Klik op meer voor het hele assortiment.

Bestel hier
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!