Direct naar de contentDirect naar de footer
Informatie Feestdagen
Informatie Feestdagen

Wijzigingen in ons hotel

Wij heten u tijdens de feestdagen van harte welkom in Hotel Den Haag - Nootdorp en zijn vereerd om deze leuke tijd met u door te maken.
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal wijzigingen. Hieronder vindt u hier meer over.

Heeft u nog verdere vragen, neem gerust contact op met onze receptie: 015-3104545.

Kerstavond
op 24 december bent u van harte welkom in ons restaurant voor ons diner in de vorm van a la carte. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur en het restaurant sluit de deuren om 21:00 uur.

Kerstdagen
Het ontbijt is voor onze hotelgasten tot 10:30 uur.

Op 25 en 26 december organiseren wij een aantal activiteiten. Op beide dagen zal er een kerstbrunch zijn van 12:00 uur tot 14:30 uur. Wenst u hiervan gebruik te maken, dient u een reservering te maken. Door de grote belangstelling raden wij u aan om dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen.

Op de kerstdagen kunt u gebruik maken van ons kerstdiner in de vorm van een viergangendiner. U dient hiervoor een reservering te maken. Wij raden u aan om dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen. Wanneer het kerstdiner volgeboekt is, kunt u bij Hotel Den Haag – Nootdorp geen gebruik maken van een diner mogelijkheid. De inloop van het kerstdiner is vanaf 17:30 uur. Om 18:00 uur starten wij met het kerstdiner wat eindigt om 22:00 uur.
Tijdens de kerstdagen verzorgen wij geen roomservice.

Oudjaarsavond
op 31 december bent u van harte welkom in ons restaurant voor ons diner in de vorm van a la carte. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur en het restaurant sluit de deuren om 21:00 uur. Onze hotelbar sluit om 00:30 uur.

Nieuwjaarsdag
Op 1 januari organiseren wij een gezellige nieuwjaarsbrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur. U dient hiervoor een reservering te maken. Wij adviseren u dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen.