Direct naar de contentDirect naar de footer
Informatie Feestdagen
Informatie Feestdagen

Informatie Feestdagen

Wij heten u tijdens de feestdagen van harte welkom in Hotel Den Haag - Nootdorp en zijn vereerd om deze leuke tijd met u door te maken.
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal wijzigingen. Hieronder vindt u hier meer over.

Heeft u nog verdere vragen, neem gerust contact op met onze receptie: 015-3104545.

Kerstavond
op 24 december bent u van harte welkom in ons restaurant voor ons diner in de vorm van a la carte. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur en het restaurant sluit de deuren om 21:00 uur.

Kerstdagen
Het ontbijt is voor onze hotelgasten tot 10:30 uur.

Op 25 en 26 december organiseren wij een aantal activiteiten. Op beide dagen zal er een kerstbrunch zijn van 11:30 uur tot 14:00 uur. Wenst u hiervan gebruik te maken, dient u een reservering te maken. Door de grote belangstelling raden wij u aan om dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen.

Op de kerstdagen kunt u gebruik maken van ons kerstdiner in de vorm van een viergangendiner. U dient hiervoor een reservering te maken. Wij raden u aan om dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen. Wanneer het kerstdiner volgeboekt is, kunt u bij Hotel Den Haag – Nootdorp geen gebruik maken van een diner mogelijkheid. Het kerstdiner bestaat uit twee shiften: shift 1 van 16:00 uur tot 19:00 uur en shift 2 van 20:00 uur tot 23:00 uur.
Tijdens de kerstdagen verzorgen wij geen roomservice.

Oudjaarsavond
op 31 december bent u van harte welkom in ons restaurant voor ons diner in de vorm van a la carte. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur en het restaurant sluit de deuren om 21:00 uur. Onze hotelbar sluit om 00:30 uur.

Nieuwjaarsdag
Op 1 januari organiseren wij een gezellige nieuwjaarsbrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur. U dient hiervoor een reservering te maken. Wij adviseren u dit zo spoedig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wanneer er maatregelen getroffen worden, is het mogelijk dat wij onze activiteiten wijzigen.