Direct naar de contentDirect naar de footer

BBQ Summer Special

De zomer staat voor deur met mooi weer, gezelligheid, warme temperaturen en uiteraard de traditie heerlijk barbecueën. Om de zomer vibes te stimuleren, denken wij graag met u mee!

Wat denkt u van een gezellig personeelsfeest of een andere speciale gelegenheid in tropische sferen? Met onze Summer Special maken wij het nu nog aantrekkelijker.
Laat de stress van werk achter en kom genieten van een ontspannen middag vol heerlijk eten, verfrissende drankjes en geweldig gezelschap! Een heerlijk Live Cooking BBQ Buffet met een uitgebreid assortiment aan sappige hamburgers, smaakvolle speklappen, overheerlijke vis en vegetarische opties om je vingers bij af te likken, rechtstreeks van onze gril.

Wij vieren de zomer!

Wij vieren de zomer!

Het arrangement is te reserveren vanaf 50 personen en is inclusief DJ. De ruimte met aansluitend terras, wordt geheel omgetoverd tot een sfeervol barbecue tafereel waar u zich waant in luxe en zomerse sferen.
De prijs bedraagt €75 per persoon, met een maximale tijdsduur van 4 uur.
Inclusief TOEKAN- drankenarrangement: koffie, thee, frisdranken, sappen, tapbier, wijnen; 1862 - Sauvignon Blanc & Merlot. Overige/extra dranken zijn op basis van nacalculatie.

Summer Special

Summer Special

Wist u dat in het weekend en de maanden juli & Augustus er geen zaalhuur wordt gerekend?
De perfecte reden om uw evenement te organiseren.

Onze collega's van de sales staan klaar om u te assisteren.
Mail: sales@denhaag.valk.nl
Telefoon: 015-3104500
Bent u benieuwd naar onze overige arrangementen, bekijk onze informatiebrochure.

Informatie brochure