Annuleringsvoorwaarden - Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Business Hotel aan de A12 nabij de A4 en A13.

  • Annuleringsvoorwaarden via de hotel/Valk website: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen via deze hotelwebsite geldt voor annulering van die reservering het navolgende: Inchecken is mogelijk vanaf 12:00 uur op de dag van aankomst. Dit wil zeggen dat u kosteloos kunt annuleren tot 12:00 uur de dag voor aankomst. Bij een no-show (het niet komen opdagen) zal 100% van de 1ste nacht berekend worden.
  • Non-Refundable via de hotel/Valk website: Wanneer u een Non-Refundable tarief geboekt heeft, dan is annuleren, verplaatsen of wijzigen helaas niet mogelijk. Voor dit tarief is een vooruitbetaling (direct bij boeking) van toepassing. Gezien deze striktere voorwaarden, is een non-refundable tarief altijd goedkoper dan een standaard tarief. Vaak kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering/reisverzekering wanneer er een geldige reden van annuleren is. Informeert u hiervoor bij uw verzekeringsagent. Bij een no-show (het niet komen opdagen bij een reservering) zal 100% van de totale reserveringswaarde in rekening worden gebracht. 
  • Wanneer er geboekt is via een boekingssite (derden): Annuleringsvoorwaarden via derden sites kunnen afwijken, raadpleeg hiervoor de desbetreffende site. Acties, deals en non-refundable tarieven kunnen nimmer geannuleerd of gewijzigd worden. 
Wij maken gebruik van cookies.