Direct naar de contentDirect naar de footer

Hybride Events in Den Haag - Nootdorp

Het werkveld verandert maar wij zitten niet stil!

Brainstormsessies, vergaderingen in grote aantallen, de koppen bij elkaar, dat zit er in deze vreemde tijd helaas niet in. Om toch effectief met elkaar in contact te zijn, bieden wij de ideale oplossing, zodat u corona-proof kunt vergaderen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:

Mail:Sales@hoteldenhaag.nl
Telefonisch: 015 – 3104500

Online Event Studio

Online Event Studio

Hotel Den Haag – Nootdorp denkt met u mee, vooral in deze vreemde tijd. Met onze nieuwe, Online Event Studio maakt u van elk evenement een groot succes. In samenwerking met MEB Rotterdam bieden wij u de ultieme studio ervaring.

Alles is mogelijk. Wij geloven dat er geen grenzen zijn in hoe je elkaar kunt ontmoeten. Hieronder vindt u een video van onze studio.

Bekijk de brochure
JABRA 810 Speakerphone

JABRA 810 Speakerphone

Professionele, vaste speakerphone voor vergaderruimten met kristalhelder geluid en plug-and-play connectiviteit. Standaard compatibiliteit met alle toonaangevende UC-platforms.

De oplossing om corona-proof te vergaderen tot aan +- 15 personen.

Bekijk de video
Videoconferentie op maat

Videoconferentie op maat

Samen met onze AV partner bieden wij diverse mogelijkheden om altijd digitaal met elkaar in contact te zijn en zorgen wij voor interactie met iedere deelnemer.
Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken zijn bij de videoconferentie; iedereen binnen handbereik!

Ons Hybridepakket is volledig op maat gemaakt en wij houden uiteraard rekening met al uw wensen en doelen. De combinatie van (live) webcasting / streaming en live publiek is in al onze zalen mogelijk.