Direct naar de contentDirect naar de footer
Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!

Een glimlach voor ieder kind, doe mee aan onze Speelgoedboom actie

Speelgoedboom actie

Doneer tot medio januari 2019 speelgoed onder de speelgoedboom bij Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp.

Ieder kind in Nederland verdient het om vrij en blij met speelgoed te kunnen spelen. Naast dat spelen gewoon leuk is, is het ook enorm belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar hoe graag ouders ook het allermooiste speelgoed voor hun kinderen willen kopen, soms lukt dit gewoon niet...

Wij, bij Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp, willen dat er geen kind in de wereld zonder speelgoed hoeft op te groeien. Om een stap naar een betere toekomst te zetten hebben wij deze kerst de speelgoedboom opgezet. Wij vragen u om samen met ons zo veel mogelijk speelgoed in te zamelen. Zo kunnen wij met elkaar zorgen dat er nog meer lachende, spelende kinderen zullen zijn in het nieuwe jaar!
Wij vragen u uw speelgoed bij onze mooie speelgoedboom in de lobby van het hotel te plaatsen. Als bedankje kunt u een consumptievoucher ophalen bij onze receptie en nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie of thee.

Graag vragen wij u op het volgende letten wanneer u speelgoed komt doneren. Het is namelijk wel belangrijk dat uw speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Met uitzondering van speelgoedwapens zijn alle soorten speelgoed welkom.

In januari doneren wij al het ingeleverde speelgoed aan een mooi doel. Zo willen wij er met jullie voor zorgen dat ieder kind kan spelen en zich ontwikkelen.