Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijt externe gasten

Vanaf heden kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijke ontbijt! Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Den Haag - Nootdorp dient u een reservering te maken. Dit kunt u via onze website doen.

Een lekker kopje koffie, ambachtelijk gebakken brood, een eitje of een gezonde fruitsalade, de keuze is aan u. Dagelijks kunt u genieten van ons overvloedige en kraakverse ontbijtbuffet, welke bij onze gasten bekend staat om zijn kwaliteit en variatie.

De openingstijden voor het ontbijt zijn:

  • Maandag tot en met donderdag : 06:00 uur tot 11:00 uur

Onze hotelgasten kunnen dagelijks gebruik maken van het onbtijt. Dit geldt ook voor het weekend. U kunt in het weekend ontbijten tussen 07:00 uur en 11:00 uur.

De prijs van het ontbijtbuffet bedraagt:

  • Volwassenen € 16,00 p.p.
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar € 10 p.p.

Alle reserveringen worden nauwlettend in de gaten gehouden en gemonitoord zodat wij de regels van het RIVM in acht kunnen nemen. Uw reservering zal als eerst een aanvraag zijn tot dat wij de bezetting hebben gecontroleerd. Wij vragen hiervoor uw begrip en of u bij de aanvraag uw telefoonnummer en e-mailadres wilt noteren, zodat wij u kunnen bereiken.

Wanneer u niet uit hetzelfde huishouden komt en wilt ontbijten met meer dan twee personen vragen wij om contact op te nemen met de receptie: 015-3104545.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten