Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Hotel Den Haag

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Soep naar keuze

    Oma’s tomatensoep of biologische uiensoep (V) of groentesoep (V)

  • Rundercarpaccio

    met truffelmayonaise of pestodressing, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaten

  • Vitello Tonato

    Een zachte kalfsentecote met tonijncrème, kappertjes, frisee sla en een grote crouton

  • Gerookte zalm

    Lauwwarme gerookte zalm, aardappelsalade en gemarineerde asperges met mosterd-dillesaus

  • Bietencarpaccio *

    Carpaccio van gele biet met geitenkaasballetjes gevuld met honing, pompoen pitten en een honing-mosterd dressing

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Steak 250 gram

    Een Black Angus steak (250 gram) met een gegrilde groene asperges en een Bernaise saus

  • Varkenshaas

    Varkenshaas gevuld met basilicum tapenade en omwikkeld met Ganda ham, ratatouille en tomatensaus

  • Kabeljauw

    Kabeljauw omwikkeld met pancetta geserveerd op groene asperges met gepofte tomaten - paprika saus

  • Zeebaars

    Op de huid gebakken Zeebaars met gegrilde courgette, ratatouille groenten en een tomatencompôte

  • Ravioli *

    Ravioli met gebakken paddenstoelen, truffelsaus, Parmezaanse kaas en rucola sla

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

Dessert
  • Oreo cheesecake

    Cheesecake van Oreo koekjes met witte chocolade ijs en chocoladesaus

  • Dame Blanche New Style

    Dame Blanche van witte chocolade, vanille ijs en pure chocoladesaus

  • ‘Sex on the beach’

    Mousse van perzik, sinaasappelijs en gedroogde cranberries

  • Koffie of Thee Special

    Kopje koffie of thee geserveerd met diverse zoete lekkernijen

Heeft u allergieën, vegetarische- of dieetwensen wensen? Laat het ons weten.