Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch op het terras

Wij hebben goed nieuws! Vanaf 1 juni kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch! Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Den Haag - Nootdorp voor de lunch, dient u een reservering te maken. Dit kunt u via onze website doen.

Het is dagelijks mogelijk om bij Hotel Den Haag - Nootdorp te genieten van een heerlijke lunch. Onze chefkok en onze keukenbrigade hebben een aangepaste menukaart voor u samengesteld. Deze vindt u onder het kopje menukaart.

Openingstijden a la carte lunch:

  • Maandag tot vrijdag: 12:00 uur tot 16:00 uur
  • Zaterdag, zondag en feestdagen: 12:30 uur tot 16:00 uur.

Alle reserveringen worden nauwlettend in de gaten gehouden en gemonitoord zodat wij de regels van het RIVM in acht kunnen nemen. Uw reservering zal als eerst een aanvraag zijn tot dat wij de bezetting hebben gecontroleerd. Wij vragen hiervoor uw begrip en of u bij de aanvraag uw telefoonnummer en e-mailadres wil noteren, zodat wij u kunnen bereiken.

Wanneer u niet uit hetzelfde huishouden komt en wilt lunchen met meer dan twee personen vragen wij om contact op te nemen met de receptie: 015-3104545.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten