Direct naar de contentDirect naar de footer

Pieten Koken met Kids

Wij hebben laatst Sinterklaas gesproken. Hij zegt dat zijn pieten bij Hotel Den Haag gaan helpen koken. De pieten hebben namelijk van Sinterklaas iets begrepen. Namelijk dat de hoeveelheid lekkers niet is aan te slepen. Kom jij samen met de pieten heerlijk smullen? En ondertussen lekker je buikje vullen?

Vrijdag 29 november zijn de pieten van de partij en nodigen wij alle kinderen uit om er een gezellige avond van te komen maken. De ouders kunnen in het restaurant heerlijk genieten van ons a la carte menu, terwijl de kinderen samen met de pieten allerlei gerechten bereiden aan ons buffet. Denk hierbij aan een pizza beleggen, frietjes snijden, koekjes bakken enzovoorts. Daarnaast brengen de pieten deze keer een grandioos snoepbuffet mee.

Sinterklaas heeft het helaas te druk om aanwezig te zijn, hij vraagt daarom of jullie misschien één koekje voor hem willen bakken en in zijn trommel willen achterlaten. Dan zullen de pieten zorgen dat deze bij Sinterklaas wordt gebracht. Als bedankje heeft Sinterklaas wel al verklapt dat hij voor alle lieve kinderen een kleine verrassing aan de pieten zal meegeven.

Wanneer u online niet meer kunt reserveren voor "Pieten koken met kids" kunt u contact opnemen met onze receptie voor een eventuele reservering.

Prijs kinderen 3 t/m 12 jaar € 19,50 inclusief drankjes

Deze vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur.

Bij groepen groter dan 10 personen, of wanneer online boeken niet lukt vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze receptie: 015 310 45 45 of per mail naar info@hoteldenhaag.nl

In verband met veiligheid vragen wij u om per 2 kinderen, 1 volwassene als begeleiding mee te nemen. Het is niet toegestaan een groep kinderen onder te brengen zonder enige begeleiding.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten