Direct naar de contentDirect naar de footer

Griezelig Koken met Kids

Donderdag 31 oktober is het weer Halloween. Op deze nationale griezeldag is er op vrijdag 25 oktober een speciale Kinder Koken in Halloween sfeer. Iedereen is welkom maar natuurlijk wel als echte griezel.

U bent op iedere avond met uw kinderen van harte welkom, maar op vrijdagavond in het bijzonder. Dan organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp koken met Kids! "Kenny koken". Op vrijdag 25 oktober is "Kenny Koken" nog specialer omdat het in Halloween thema is. Kan jij je heel erg eng verkleden en jaag je iemand de stuipen op het lijf? Dan is deze versie van :"Kenny koken" echt iets voor jou.

De ouders kunnen in het restaurant heerlijk genieten van ons a la carte menu, terwijl de kinderen samen met de koks allerlei gerechten bereiden aan ons buffet bij Kenny koken. Denk hierbij aan een pizza beleggen, frietjes snijden, koekjes bakken enzovoorts.

Prijs Halloween Kenny Koken: kinderen 3 t/m 12 jaar € 19,50 inclusief drankjes

Tijd: 17:00 - 20:00 uur

In verband met veiligheid vragen wij u om per 2 kinderen, 1 volwassene als begeleiding mee te nemen. Het is niet toegestaan een groep kinderen onder te brengen zonder enige begeleiding.

Bij groepen groter dan 10 personen, of wanneer online boeken niet lukt vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze receptie: 015 310 45 45 of per mail naar info@hoteldenhaag.nl

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten