Direct naar de contentDirect naar de footer

Early Christmas Dinner

Vier het kerstfeest bij Hotel Den Haag - Nootdorp met het Early Christmas Dinner! Genieten van een heerlijk viergangen diner in een gezellige sfeer.

Op 25 (VOL) en 26 (VOL) december kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner in ons restaurant tijdens ons Early Christmas Dinner.


* 25 en 26 december is het diner volgeboekt. Wenst u op de reservelijst te komen dan kunt u een mail sturen naar j.vanbrecht@denhaag.valk.nl

Tijden

Wij vragen u vriendelijk om 16:00 uur te arriveren. Om 19:00 uur zal het diner eindigen.

Prijzen

Prijs volwassenen € 66,50

Prijs kinderen 3 - 12 jaar € 29,50

Prijs kinderen 0 - 2 jaar gratis

Dranken zitten niet in de prijs inbegrepen en worden berekend op nacalculatie.

Een volledige aanbetaling voor het diner is verplicht. Wanneer u een reservering maakt, ontvangt u een betaallink, als deze is betaald is, is uw reservering definitief. Na het maken van de reservering dient het volledige bedrag binnen 5 dagen te zijn voldaan.

U kunt het diner kosteloos annuleren tot 11 december, hierna is dit niet meer mogelijk.

Menu
Kerstdiner: Klik Hier
Vegetarisch menu: Klik Hier (Wanneer u gebruik wenst te maken van het vegetarische menu dient u dit bij uw reservering aan te geven)
Kids menu: Klik Hier

Wanneer u een reservering wenst te maken met een groep groter dan 8 personen dient u een mail te sturen naar: j.vanbrecht@denhaag.valk.nl
Bij uw reservering dient u aan te geven of u een kinderstoel wenst of bepaalde allergieën heeft. Wanneer u gebruik maakt van het vegetarische menu dient u dit voorafgaand aan te geven.

Vragen of wijzigingen:

Wanneer online boeken niet lukt of u vragen heeft kunt u contact opnemen met de receptie (015-3104545) of via de mail: j.vanbrecht@denhaag.valk.nl

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wanneer er maatregelen getroffen worden, is het mogelijk dat wij onze activiteiten wijzigen.

Meer informatie over de feestdagen vindt u hier.