Direct naar de contentDirect naar de footer
Het Beatrix Theater staat garant voor een gezellige middag of avond uit
Het Beatrix Theater staat garant voor een gezellige middag of avond uit

DE PORCELEYNE FLES

De Koninklijke Porceleyne Fles / Royal Delft is de enig overgebleven van de ca. 32 aardewerkfabrieken die zich omstreeks het midden van de 17e eeuw in Delft e.o. bevonden. Op welk tijdstip de eerste werkplaatsen ontstonden is niet met zekerheid bekend. Wij weten dat in andere plaatsen zoals Amsterdam, Haarlem en Middelburg reeds in de tweede helft van de 16e eeuw aardewerk werd gemaakt met meerkleurige decors op een witte achtergrond in een techniek.

De Porceleyne Fles biedt vanaf heden aantrekkelijke combitickets aan. Met deze tickets kunt u naast het bezoek aan de oudste Delfts Blauw fabriek ook voordelig andere attracties in Delft bezoeken. Bij elk combiticket staat toegelicht wat erbij inbegrepen is.

Delft Blue & Orange Combiticket
Dit jaar kunt u zeer voordelig Delft bezoeken met dit combiticket. Dit ticket biedt u toegang tot De Porceleyne Fles inclusief een kopje koffie/thee en een stadwandeling met rondleiding door De Nieuwe Kerk onder begeleiding van een professionele gids van Happy Day Tours en een entreekaartje voor de Nieuwe Kerk en (indien geopend) de Oude Kerk.

Kaartverkoop en meer informatie www.happydaytours.nl

Discover China
Discover China en Royal Delft hebben de krachten gebundeld. Discover China biedt u twee zorgvuldig samengestelde studiereizen aan waarin u zich kunt laven aan de kennis en kunde van aardewerkspecialisten van Delft tot China. Deze reis tilt uw pottenbakkerskwaliteiten en vakdeskundigheid naar het niveau van specialisten. Met een schilderworkshop bij Royal Delft als startsein, is uw reis van succes verzekerd. Meer informatie: www.discoverchina.nl