Direct naar de contentDirect naar de footer

Hybride Events in Den Haag - Nootdorp

Het werkveld verandert maar wij zitten niet stil!

Brainstormsessies, vergaderingen in grote aantallen, de koppen bij elkaar, door de corona crisis is hier veel verandering in gekomen en merken we dat de digitale wereld een opmars maakt. Hier gaan wij graag in mee met onze Hybride Events.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:

Mail:Sales@hoteldenhaag.nl
Telefonisch: 015 – 3104500

Online Event Studio

Online Event Studio

Hotel Den Haag – Nootdorp denkt met u mee! Online of offline wij verwelkomen u graag en bespreken alle mogelijkheden. Heeft u al kennis gemaakt met onze nieuwe, Online Event Studio?

In samenwerking met MEB Rotterdam bieden wij u de ultieme studio ervaring in een prachtige omgeving.

Alles is mogelijk. Wij geloven dat er geen grenzen zijn in hoe je elkaar kunt ontmoeten.

JABRA 810 Speakerphone

JABRA 810 Speakerphone

Met onze Speakerphone kunt u vergaderen op afstand met uw gezelschap. Door onze professionele begeleiding komt u aan niks tekort.

De vaste Speakerphone heeft kristalhelder geluid en een plug-and-play connectiviteit met standaard compatibiliteit en alle toonaangevende UC-platforms.

De oplossing om corona-proof te vergaderen tot aan +- 15 personen.

Videoconferentie op maat

Videoconferentie op maat

Samen met onze AV partner bieden wij diverse mogelijkheden om altijd digitaal met elkaar in contact te zijn en zorgen wij voor interactie met iedere deelnemer.
Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken zijn bij de videoconferentie; iedereen binnen handbereik!

Ons Hybridepakket is volledig op maat gemaakt en wij houden uiteraard rekening met al uw wensen en doelen. De combinatie van (live) webcasting / streaming en live publiek is in al onze zalen mogelijk.