- Hotel Den Haag - Nootdorp

Heerlijk een ontspannen weekendje weg naar Scheveningen zonder de hectiek van deze badplaats direct naast de hotelkamer? Boek dan een arrangement bij Hotel Den Haag.

Goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en toch in de buurt van Scheveningen en het centrum van ‘s Gravenhage. Deze locatie is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Zowel het groene hart als een uitgebreid duingebied zijn voor eenieder goed aan te fietsen en historische steden als Delft, Gouda en Leiden liggen op steenworp afstand. Hiermee wordt een veelzijdig weekendje Scheveningen meer dan alleen zee en strand. Ook bij slechter weer zijn er in de omgeving van onze locatie voldoende mogelijkheden om er een weekend lekker tussenuit te zijn.

 

Laat u lekker verwennen

Net buiten de drukte van de stad kan men even echt bijkomen. Op nog geen 10 minuten rijden van het hotel vindt u onder andere Sauna en Beautycentrum Centre Du Lac, waar u verwend wordt met sauna’s, baden en massage. Na een dagje heerlijk ontspannen schuift u zorgeloos aan in ons restaurant om na nog een laatste drankje in onze hotelbar heerlijk weg te dromen in een van onze luxe kamers. In vrijwel ieder seizoen bieden we een specifiek verwenarrangement om gecombineerd met een weekendje Scheveningen heerlijk tot rust te komen.

Goedkoop weekendje Scheveningen

Niet te veel betalen voor een weekendje Scheveningen kan wel, maar dan blijft de keuze al snel steken bij een pensionnetje of jeugdherberg. Gewend aan meer luxe? Dan biedt ons hotel vlakbij Scheveningen alle faciliteiten die u gewend bent bij Van der Valk tegen zeer schappelijke prijzen. Ook met OV of fiets (die u bij ons ook kunt huren) bereikt u eenvoudig het Scheveningse strand zonder de bijkomende exorbitante parkeerkosten.

Weekendje weg Scheveningen met gezin

Meer zin in een actiever weekendje Scheveningen? Ook samen met uw gezin biedt de omgeving van ons hotel voldoende mogelijkheden. In Scheveningen zelf wordt vrijwel ieder weekend wel een evenement gehouden. Erg populair zijn de nieuwjaarsduik, Red-Bull strandrace en de vlaggetjesdag. Er kan het hele jaar worden gesurft (zowel kite-, wind- als golfsurfen) en gefietst. Naast zee, strand en duinen logeert u nabij indoorskibaan Snowworld Zoetermeer, de wildwaterbanen van Dutch Water Dreams en 3 populaire kartcircuits. De directe omgeving heeft voor iedere smaak een keur aan faciliteiten.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.