- Hotel Den Haag - Nootdorp

Van der Valk hotel Nootdorp: spil van een onvergetelijke stedentrip

Waarom zou u uzelf bij een stedentrip beperken tot een enkele stad? In de Randstad liggen de leukste steden vlak bij elkaar. De dynamische havenstad Rotterdam, het historische, levendige Delft en de statige hofstad Den Haag liggen slechts enkele kilometers van elkaar. Centraal tussen deze steden vindt u Van der Valk Hotel Nootdorp.

 

Historisch Delft om de hoek

Het Van der Valk Hotel Nootdorp ligt op slechts 7 kilometer van de Delftse hoogtepunten uit de vaderlandse geschiedenis als het Prinsenhof, de Nieuwe kerk en de Oude kerk die het bezoeken meer dan waard zijn. Geniet van oude gevels aan de Markt, ga heerlijk poffertjes eten of flaneer langs de grachten. In Delft is genoeg te doen!

Dynamisch Rotterdam vlakbij

Vanuit Van der Valk Hotel Nootdorp bent u binnen een half uur in hartje Rotterdam waar het Museum Boymans Van Beuningen, de Kunsthal en het Wereldmuseum wachten op uw komst. Maak een rondvaart met Spido, bezoek de nieuwe Markthal of bekijk de Kop van Zuid. Rotterdam heeft onnoemelijk veel verschillende en fascinerende gezichten.

Statig Den Haag

Het bestuurscentrum van Nederland, het Binnenhof in Den Haag, ligt op slechts een kwartiertje rijden van het Van der Valk Hotel Nootdorp. Naast het Binnenhof en de Tweede Kamer heeft onze hofstad nog veel meer attracties. Wat te denken van het Gemeentemuseum, het aloude Panorama Mesdag of de verrassende Mesdag collectie? Bezoek de Gevangenenpoort met de naastgelegen Galerij Prins Willem V, het Museum Bredius en natuurlijk het Mauritshuis. U komt ogen en tijd te kort in Den Haag.

Van der Valk Hotel Nootdorp Den Haag

Voor een ontspannen stedentrip naar Delft, Rotterdam en Den Haag is Van der Valk Hotel Nootdorp ideaal. Met meer dan 140 luxueuze kamers die allen zijn voorzien van een badkamer met douche, ligbad en toilet kunt u rekenen op een ontspannend verblijf in dit hotel in Nootdorp. Van der Valk Hotel Nootdorp ligt op de grens met Den Haag, aan de A12. Dat is de reden dat we het hotel ook wel het Van der Valk Hotel Nootdorp Den Haag noemen.

Uitgerust voor de nieuwe dag

Na een dagje in Delft, Rotterdam of Den Haag kunt u 's avonds voortreffelijk dineren in het sfeervolle restaurant en genieten van traditionele gerechten uit de Franse keuken. Daarnaast biedt onze keuken specialiteiten uit de Oosterse of Italiaanse keuken. Na een weldadige nachtrust in een van de comfortabele kamers bent u na het fameuze Van der Valk ontbijtbuffet weer uitgerust voor een nieuwe dag.

Informatie en reserveren

Wilt u tijdens uw bezoek aan de attracties van Delft, Rotterdam en Den Haag genieten van het comfortabele Van der Valk Hotel Den Haag? Bel met 015 310 4545 of boek direct. Tijdelijk hebben we een aantrekkelijke Hotel Nootdorp aanbieding! Tot ziens bij Van der Valk Hotel Nootdorp!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.