- Hotel Den Haag - Nootdorp

Overnachten in een Van der Valk hotel Delft?

Genieten van prachtige omgeving Van der Valk hotel Delft

Wilt u graag overnachten in een Van der Valk hotel? Delft bezoeken? Delft is een ontzettend leuke stad om eens te bezoeken. Er zijn een aantal bezienswaardigheden die u wel gezien moet hebben, zoals het Prinsenhof en diverse kerken. Bent u benieuwd naar de stad waar het Delfsblauw vandaan komt? Er zijn diverse bezienswaardigheden waar u hier meer over kunt leren. Gaat u met kinderen op vakantie? Wellicht dat het science park leuk is om eens te bezoeken! Wilt u tijdens uw bezoek aan deze stad heerlijk, luxueus overnachten bij een Van der Valk hotel? Combineer het dan met een overnachting bij Van der Valk Den Haag-Nootdorp. Ons verblijf is gelokaliseerd in de buurt van Delft én Den Haag. Op deze manier weet u zeker dat u zich geen moment hoeft te vervelen. In Den Haag zijn er namelijk ook tal van bezienswaardigheden. U hoeft zich niet te beperken tot één stad!

Wel of geen Van der Valk hotel Delft

U bent op zoek naar een Van der Valk hotel Delft? Een Van der Valk hotel nabij delft lijkt u echter ook een goede optie? Ons verblijf is gelegen aan de snelweg A12 bij de afslag Nootdorp. U staat slecht in een kwartiertje rijden in het centrum van de Delft. U kunt daarnaast ook met het openbar vervoer naar de stad. U kunt zelfs vanaf uw verblijf naar de stad fietsen in een twintig tal minuten. Geen zin om uw fiets mee te nemen? Geen probleem! Wij verhuren fietsen. Nabij het hotel zijn overigens tal van prachtige fietsroutes. Wij brengen u hier graag van op de hoogte. Het verblijf is nabij Het Groene Hart van Holland. Prachtig en erg indrukwekkend om eens te bezoeken of om doorheen te fietsen. U kunt met gemak vanaf het Van der Valk hotel Delft, Den Haag en Het Groene Hart van Holland bezoeken.

Nachtje weg - Van der Valk Delft? 

Klein maar ontzettend fijn. Zo valt Delft het beste te omschrijven en daardoor is het de ideale bestemming voor een nachtje weg. Vanuit ons Van der Valk hotel nabij Delft staat u zo oog in oog met de Nieuwe Kerk, waar u het praalgraf van Willem van Oranje en de grafkelder van de koninklijke familie Oranje-Nassau kunt bezoeken. Trek ook naar de Oude Kerk, de vier hofjes en de Oostpoort. Natuurlijk kan ook een bezoek aan het Vermeer Centrum niet ontbreken op uw lijstje. Wenst u meer toeristische informatie over Delft? Wij informeren u graag!

Van der Valk hotel Delft met kinderen 

Gaan de kinderen mee op vakantie? Dan kunt u bij ons een luxe familiekamer boeken. Deze is voorzien van een stapelbed voor de kinderen en er is ook de mogelijkheid om een babybedje in uw kamer te plaatsen. Daarnaast is er in de nabije omgeving genoeg te doen voor kinderen. Zijn jullie graag actief bezig? Er is een voetbalveld en een zwembad in de buurt van het hotel. Daarnaast zijn uitjes naar bijvoorbeeld het Science Centre Delft en het attractiepark Drievliet in Den Haag aan te raden. Attractiepark Drievliet is leuk voor zowel jong als oud!
 

Vergaderlocatie Delft

Bent u opzoek naar vergaderlocatie Delft? In ons Van der Valk hotel nabij Delft kunt u een vergaderruimte huren. In totaal beschikt ons verblijf over veertien zalen die allen voorzien zijn van comfortabele fauteuils, de nodige apparatuur en koffie- en theevoorzieningen. Daarnaast zullen uw gasten gratis gebruik kunnen maken van onze Wi-Fi en kunnen zij allen gratis parkeren bij ons hotel. Wij helpen u graag om uw zakelijke afspraak zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.