- Hotel Den Haag - Nootdorp

Na een drukke dag in het gezellige Den Haag, is het fijn om 's avonds te kunnen ontspannen in je hotelkamer. Je wilt natuurlijk heerlijk overnachten, Den Haag Van der Valk Hotel is dan een goede optie. Bij het Van der Valk Hotel kunt u kiezen uit 1 van de 142 luxe kamers en suite. Het zal u hier aan niets ontbreken. De kamers zijn ruim opgezet en u heeft de beschikking over een luxe rainshower en een whirlpool. Wanneer de benen aan het eind van de dag moe zijn, is het werkelijk fantastisch om samen of alleen helemaal bij te komen in de whirlpool. Verder zijn de bedden extra groot en zult u merken dat de matrassen voortreffelijk zijn. Heerlijk overnachten, Den Haag verkennen en van alle luxe genieten doet u dus bij Van der Valk Hotel Den Haag.

 

Heerlijk eten en drinken tijdens overnachten Den Haag

Wanneer u heerlijk geslapen hebt, kunt u een lekkere douche nemen en vervolgens genieten van een uitgebreid ontbijt. Tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet (dat al vanaf 6:00 uur wordt geserveerd) kunt u kiezen uit onder andere ambachtelijk gebakken brood, een Engels ontbijt, een gezonde fruitsalade, allerlei soorten beleg en diverse dranken. Daarnaast heeft het hotel de beschikking over een hotelbar en ook kunt u kiezen voor een lekkere brunch. Aan het einde van de dag heeft u in het restaurant een ruime keuze uit gevarieerde menu's. Zo bent kunt u tijdens het overnachten Den Haag optimaal beleven!

Allerlei uitstapjes mogelijk tijdens overnachten Den Haag

Wilt u graag genieten van zon, zand en zee, dan is het leuk om tijdens uw verblijf bij Hotel Van der Valk Den Haag een bezoekje te brengen aan Scheveningen. Hier kan je heerlijk uitwaaien en kom je even helemaal bij van de drukte van de stad. Een aanrader is ook om eens bij de molen van Nootdorp te kijken. Een dagje Delft is voor de meeste mensen daarnaast erg aantrekkelijk. Zo kunt u naast het overnachten Den Haag en de omgeving helemaal verkennen, opties genoeg voor leuke uitjes! Boek snel.  

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.