Direct naar de contentDirect naar de footer

Voor alle lieve vaders!

De speciale dag dat alle lieve vaders in het zonnetje worden gezet. Daar denken wij graag aan mee! Verwen jouw paps, papa, vader, opa bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Hieronder vindt u een overzicht van de Vaderdagsactiviteiten in het hotel.

In het hotel gelden er corona maatregelen. Voor uw bezoek vragen wij u om deze goed door te nemen.

Vaderdag activiteiten

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Een heerlijke nacht weg tijdens Vaderdag. Het perfecte dagje weg bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Geniet van het mooie weer in de omgeving Den Haag, duik in het zwembad of kom tot rust in het wellness centrum. Met onze arrangementen maken we het voor u nog leuker.

  Boek Hier
 • Cadeaucard

  Cadeaucard

  Geef een beleving cadeau!

  Zet uw geliefden, vrienden of familie in het zonnetje. Verras je naasten met een beleving die ze zelf kunnen invullen. Met de Valk Cadeaucard geeft u bijvoorbeeld een heerlijke overnachting, een uitgebreid diner of een complete minivakantie.

  Bestel Hier
 • Vaderdag To Go

  Vaderdag To Go

  Breng het Valkgevoel in huis!

  Op Vaderdag, zondag 20 juni, is het tijd om alle lieve vaders massaal te verwennen. Met onze feestelijke vaderdag brunchbox maakt u deze dag nog specialer. Thuis heerlijk genieten van een echte van der Valk brunch.

  Bestel Hier
Valk wijn

Valk wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Bij Valk Wijn staan we bekend om de scherpste prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn! Klik op meer voor het hele assortiment.

Bestel hier
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!