Direct naar de contentDirect naar de footer

Pinksteren

Op zondag 28 mei en maandag 29 mei is het weer Pinksteren. Het warme weer is in aankomst en met de ligging van het hotel kunt u optimaal genieten. Hieronder vindt u de activiteiten rondom Pinksteren.

Wat te doen bij Hotel Den Haag - Nootdorp

 • Heerlijk overnachten

  Heerlijk overnachten

  Tijdens het Pinksterweekend kunt u heerlijk overnachten bij Hotel Den Haag - Nootdorp en genieten van de omgeving. Een stedentrip of de natuur in alles is mogelijk!

  Met onze arrangementen maken we het voor u nog leuker.

 • Cadeaucard

  Cadeaucard

  Geef een beleving cadeau!

  Zet uw geliefden, vrienden of familie in het zonnetje. Verras je naasten met een beleving die ze zelf kunnen invullen. Met de Valk Cadeaucard geeft u bijvoorbeeld een heerlijke overnachting, een uitgebreid diner of een complete minivakantie.

 • Pinksterbrunch

  Pinksterbrunch

  Op zondag 28 mei bent u van harte welkom bij Hotel Den Haag - Nootdorp voor onze Pinksterbrunch, een spektakel voor jong en oud. Ons uitgebreide buffet is voorzien van de meest heerlijke gerechten die live worden bereid. Een reservering voor de brunchactiviteit is verplicht.

Valk Wijn

Valk Wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Lees Meer