Direct naar de contentDirect naar de footer
Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp
Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp

Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp

Dit jaar loopt anders dan wij voor ogen hadden.

Wij zijn ontzettend blij dat wij onze gasten mogen ontvangen. Helaas kunnen wij vanwege het coronavirus niet de activiteiten rondom de feestdagen aanbieden zoals wij voorafgaande jaren hebben gedaan.

Hiervoor onze excuses! We hadden graag iedereen tijdens de feestdagen verwelkomt, maar helaas is dit niet mogelijk. Op deze pagina vindt u meer informatie rondom de feestdagen.

Sinterklaas activiteiten

Dit jaar zullen er helaas geen sinterklaas activiteiten georganiseerd worden. Dit geldt voor het Kinder Koken met Pieten en de Sinterklaasbrunch.

Kerstmis

Kerstavond
Tijdens kerstavond bent u bij ons van harte welkom in het restaurant in de vorm van à la carte. De keuken is open tot 20:00 uur.

Christmas High Lunch
Normaliter organiseren wij een kerstbrunch. Helaas gaat de brunch dit jaar niet door. Uiteraard hebben wij een heel leuk ander alternatief! Dit jaar bent u van harte welkom voor de Christmas High Lunch. Op de restaurantpagina vindt u hier meer informatie over. Wel willen we benadrukken dat we niet iedereen kunnen verwelkomen vanwege de bezetting van het restaurant, wees er dus vroeg bij!
Wanneer u overnacht in het hotel is het ontbijt op Eerste en Tweede kerstdag tot 10:30 uur. Helaas is het niet mogelijk om voor overige gasten een kerstontbijt te reserveren.

Kerstdiner
Het kerstdiner zal dit jaar alleen voor onze hotelgasten zijn
. Helaas kunnen wij overige gasten niet verwelkomen omdat wij de richtlijnen vanuit het RIVM in acht willen nemen. Wanneer u in het hotel verblijft en wilt dineren op Eerste of Tweede kerstdag dient u het kerstarrangement te boeken.
Wanneer u een andere boeking maakt voor het hotel zit hier geen diner inbegrepen en kunt u ook geen gebruik maken van à la carte.

Oud & Nieuw

Oudejaarsdag
Tijdens oudejaarsdag bent u bij ons van harte welkom in het restaurant in de vorm van à la carte. De keuken is open tot 20:00 uur. De hotelbar is geopend voor hotelgasten tot 00:30 uur.

Nieuwjaarsdag
Normaliter organiseren wij een nieuwjaarsbrunch. Helaas gaat de brunch dit jaar niet door. Uiteraard hebben wij een heel leuk ander alternatief! Dit jaar bent u van harte welkom voor de New Year High Lunch. Op de restaurantpagina vindt u hier meer informatie over. Wel willen we benadrukken dat we niet iedereen kunnen verwelkomen vanwege de bezetting van het restaurant, wees er dus vroeg bij!

Annuleringsvoorwaarden voor de feestdagen activiteiten
U kunt tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit kosteloos annuleren. Als u binnen de 14 dagen annuleert krijgt u van ons een voucher die u kunt gebruiken in het restaurant of hotel voor een andere datum.