Direct naar de contentDirect naar de footer
Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp
Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp

Feestdagen Hotel Den Haag - Nootdorp

Dit jaar loopt anders dan wij voor ogen hadden.

Helaas kunnen wij vanwege het coronavirus niet de activiteiten rondom de feestdagen aanbieden zoals wij voorafgaande jaren hebben gedaan.

Hiervoor onze excuses! We hadden graag iedereen tijdens de feestdagen verwelkomt, maar helaas is dit niet mogelijk. Op deze pagina vindt u meer informatie rondom de feestdagen.

Let op: op dit moment kunt u tijdens de kerstdagen alleen een kamer boeken inclusief diner zoals onze kerstarrangementen.

Feestdagen
Ons hotel is geopend en kunnen wij gasten die een kamer boeken ontvangen, helaas is het niet mogelijk om gasten zonder kamerreservering te ontvangen voor de feestdagen.

Kerstavond
Tijdens kerstavond bent u bij ons van harte welkom wanneer u een kamer boekt bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Op kerstavond kunt u gebruik maken van het restaurant in de vorm van à la carte. De keuken is open tot 21:00 uur. Wij werken deze avond in shiften. Bij check-in zal onze receptie u hierover informeren.

Ontbijt tijdens de kerstdagen
Wanneer u een kamer boekt, kunt u gebruik maken van ons ontbijtbuffet tijdens de kerstdagen. Wij werken tijdens het ontbijt in shiften. Bij check-in zal onze receptie u hierover informeren.

Kerstdiner
Het kerstdiner zal dit jaar alleen voor onze hotelgasten zijn
. Helaas kunnen wij overige gasten niet verwelkomen omdat wij de richtlijnen vanuit het RIVM in acht nemen. Wanneer u in het hotel verblijft en wilt dineren op Eerste of Tweede kerstdag dient u het kerstarrangement te boeken. Deze vindt u onder het kopje Arrangementen.
Wanneer u een andere boeking maakt voor het hotel zit hier geen diner bij inbegrepen en kunt u ook geen gebruik maken van à la carte.

Dit jaar zal er geen kinderzaal zijn en zal de kerstman niet aanwezig zijn. Vanwege de coronamaatregelen willen wij het aantal contactmomenten zo veel mogelijk beperken.

Daarnaast willen wij u er op attenderen dat wij de huidige coronamaatregelen hanteren. Dit houdt in dat wij geen alcohol schenken na 20.00 uur en dat u als gast dit ook niet meer na deze tijd mag nuttigen in het restaurant en/of de hotelbar.

Oud & Nieuw

Oudjaarsdag
Tijdens oudjaarsdag bent u bij ons van harte welkom in het restaurant voor het diner in de vorm van à la carte, wanneer u een kamer boekt bij Hotel Den Haag - Nootdorp. De keuken is open tot 21:00 uur. Wij werken deze avond in shiften. Bij check-in zal onze receptie u hierover informeren.

Nieuwjaarsdag
Wanneer u een kamer boekt, kunt u gebruik maken van ons ontbijtbuffet op Nieuwjaarsdag. Wij werken tijdens het ontbijt in shiften. Bij check-in zal onze receptie u hierover informeren. Helaas zal er dit jaar geen brunch zijn op nieuwjaarsdag.

Annuleringsvoorwaarden voor de feestdagen activiteiten
U kunt tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit kosteloos annuleren.
Let op alle arrangementen zijn onder voorbehoud. Wij hanteren de maatregelen vanuit het RIVM om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wanneer er verandering komt in deze regels, zullen wij aanpassingen treffen in onze feestdagenactiviteiten.

Bij vragen kunt u terecht via: feestdagen@denhaag.valk.nl