Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Den Haag - Nootdorp
Hotel Den Haag - Nootdorp

Corona informatie tot 14 januari 2022

Maatregelen Hotel Den Haag - Nootdorp

Vanwege de aangescherpte maatregelen die aangekondigd zijn, willen wij u wijzen op de volgende wijzigingen in Hotel Den Haag – Nootdorp.

Fitness & wellness
U kunt als hotelgast gebruik maken van de fitness en het Wellness centrum van 07:00 uur tot 17:00 uur.

Zwembad
Ons zwembad is geopend voor hotelgasten van 07:00 uur tot 17:00 uur.

Eten & drinken
In het restaurant kunt u ontbijten en lunchen zoals u dat gewend bent, de lunchkaart wordt geserveerd tot 17:00 uur. Wilt u een tafel reserveren dan kunt u dat doen via de website onder het kopje restaurant.

Wanneer u als hotelgast wenst te dineren kan dit doormiddel van Annabel, dit is een online service die u kunt vinden in de hotelkamer. U kunt een QR-code scannen met uw mobiele telefoon. Op Annabel is de menu kaart te zien. U kunt het diner bestellen en meteen betalen. Zodra het eten klaar is zal een medewerker van het restaurant naar uw hotelkamer bellen om u te melden dat uw eten klaar is om in het restaurant opgehaald te worden.

Als u Annabel niet kunt gebruiken, kunt u bij de receptie tijdens het inchecken een papieren versie van de menukaart krijgen. U kunt met de telefoon die op uw kamer staat bellen naar de receptie (nummer 9) die zal u doorverbinden met het restaurant. Een medewerker uit het restaurant zal de bestelling noteren en u terugbellen zodra het diner in het restaurant opgehaald kan worden.

Wanneer u klaar bent met dineren kunt u het plateau neerzetten op de betreffende karren die u kunt vinden in de gangen van de kamers.
Helaas is roomservice op dit moment niet mogelijk.

Lobby
In de lobby bent u welkom om een drankje/hapje te nuttigen. U kunt bestellen door middel van de QR-code die op het kaartje op uw tafel staat. Na de bestelling kunt u direct afrekenen. Een medewerker van het restaurant brengt de bestelling naar u toe. In de lobby kunt u bestellen tot 16:30 uur.

Hotelbar
De hotelbar zal tot naderorder gesloten blijven.

Algemene maatregelen
U bent verplicht een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden in het gehele hotel, het mondkapje mag afgedaan worden zodra u zit. Daarnaast dient u een geldig corona toegangsbewijs te kunnen overhandigen bij binnenkomst van het hotel.