Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open
Wij zijn open

Hotel is open

Naar aanleiding van de persconferentie hebben wij besloten om nieuwe maatregelen te treffen om de veiligheid van ons personeel en gasten te waarborgen. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.


De veiligheid van onze gasten en ons personeel is van groot belang. Bij overlast of verboden zaken die tegen onze regels en huisregels in gaan, zijn wij helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Het is mogelijk om bij Hotel Den Haag - Nootdorp een overnachting te boeken. Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Betalingen
Betalingen van een kamerreservering kunnen alleen contactloos volbracht worden, helaas nemen wij bij de receptie geen contanten betalingen aan.

Mondkapjesplicht
Om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan heeft de overheid een mondkapjes plicht ingesteld. Dit geldt ook voor ons hotel. In openbare ruimtes van het hotel dient u een mondkapje te dragen, zoals de lobby en de gangen naar de kamers.

Eten & drinken

Ontbijt
Vanaf heden is ons restaurant gesloten. Wij kunnen u voorzien van uitgebreide, ontbijtpakketjes. Deze dient u op te halen bij het restaurant in het aangegeven tijdvak. Bij check-in krijgt u hier meer informatie over. U dient het ontbijt te nuttigen op uw kamer.
Doordeweeks is het ontbijt van 06:00 uur tot 10:30 uur. In het weekend is het ontbijt van 07:00 uur tot 11:00 uur.

Lunch
Helaas kunt u vanaf heden geen lunch meer in het restaurant nuttigen. Wanneer u in het hotel overnacht kunt u gebruik maken van onze lunchkaart vanaf 12:00 uur door middel van Take Away. Bij check-in krijgt u meer informatie hierover. U dient de lunch te nuttigen op uw kamer.

Diner
Helaas kunt u vanaf heden geen diner meer in het restaurant nuttigen. Wanneer u in het hotel overnacht kunt u gebruik maken van onze dinerkaart door middel van Take Away. Bij check-in krijgt u meer informatie hierover. U dient het diner te nuttigen op uw kamer. U kunt een bestelling plaatsen tot 20:45 uur.
Na 20:00 uur schenken wij geen alcoholische dranken meer.

Room service
Helaas mogen wij de gerechten niet naar uw kamer brengen.

Hotelbar
Onze hotelbar is vanaf heden gesloten.

Lobby
Als hotelgast verwelkomen wij u in onze lobby. Helaas kunt u verder geen gebruik maken van deze ruimte.

Externe partijen
Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van eet-of drinkvoorzieningen van externe partijen in het hotel of op het terrein.

Zwembad

Ons zwembad is vanaf heden gesloten.

Fitness & Wellness

Wellness centrum en fitness
Ons wellness centrum en fitness zijn vanaf heden gesloten.

Vergader zalen

Voor meer informatie over de vergaderzalen kunt u terecht bij onze Sales afdeling: 015-3104500 of via de mail: sales@denhaag.valk.nl