Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open
Wij zijn open

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Op dit moment kunnen hotelgasten met een hotelarrangement weer in onze restaurants ontbijten en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Ook mogen wij weer overige gasten verwelkomen voor de lunch op reservering. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant
Vanaf 1 juni kunnen alleen gasten met een hotelarrangement dineren in ons restaurant. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Wanneer u incheckt in het hotel vragen wij hoe laat u wilt ontbijten en dineren.
  • Het restaurant en de hotelbar kunt u alleen betreden op reservering.
  • Wij hebben een aangepaste diner kaart.
  • Als laatste vragen wij u om uw handen te wassen bij binnenkomst.

Vanaf heden kunt u ook terecht bij Hotel Den Haag - Nootdorp voor het ontbijtbuffet. Reserveren kan via onze website.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren, kan er gebruik, gemaakt worden van roomservice (roomservice toeslag).

Lunch
Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om als gast te komen lunch bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Dit geldt voor hotelgasten en overige gasten. Dit kan alleen via reservering via onze website .

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen lunch, brunch of Live Cooking aanbieden.

Terras en bar
Het terras zal vanaf 1 juni weer open zijn voor de lunch. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u reserveren via onze website. Onze hotelbar is dagelijks geopend voor hotelgasten van 19:00 uur tot 00:00 uur.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten van 07:00 uur tot 22:00 uur. Wij houden de RIVM richtlijnen in acht.

Fitness & Wellness

Helaas zijn onze fitness- en wellnessruimtes gesloten.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als gast met een hotelarrangement weer genieten van heerlijke ontbijtjes en diners in de restaurants van onze hotels. Wij hopen snel ook weer gasten zonder overnachting te kunnen bedienen in onze restaurant en ons terras. Dat is echter nu nog niet mogelijk.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
U kunt nog niet reserveren voor de brunch. Vanaf 1 juni is het wel weer mogelijk om te lunchen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Hier dient u van te voren een reservering te plaatsen via onze website.

Is de Live Cooking open?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking aanbieden.

Is het zwembad open?
Ons zwembad is geopend voor hotelgasten.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 mei 2020