Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open
Wij zijn open

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Op dit moment kunt u weer in onze restaurants ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren, kan er gebruik, gemaakt worden van roomservice (roomservice toeslag).

Ontbijt
Vanaf heden kunnen gasten met een overnachting gebruik maken van het ontbijtbuffet. Overige gasten kunnen een ontbijtboeking maken via de website van maandag tot donderdag.

Lunch
Vanaf heden is het weer mogelijk om als gast te komen lunchen bij Hotel Den Haag - Nootdorp. Dit geldt voor hotelgasten en overige gasten. U kunt reserveren via onze website.

Diner
Vanaf heden is het weer mogelijk om te reserveren voor het diner voor hotelgasten en overige gasten. U kunt een reservering maken via onze website. Onze sushi is verkrijgbaar van donderdag tot zondag.

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch of Live Cooking aanbieden.

Terras en bar
Ons terras is vanaf heden geopend voor hotelgasten en overige gasten. Onze hotelbar is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 00:00 uur.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten van 07:00 uur tot 22:00 uur. Wij houden de RIVM richtlijnen in acht.

Fitness & Wellness

Onze fitness en wellness centrum is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur.