Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open
Wij zijn open

Hotel is open

Wij snappen dat er veel vragen zijn rondom het coronavirus. Op deze pagina leest u de maatregelen in Hotel Den Haag - Nootdorp.

Maatregelen
Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Onze hotels blijven 24/7 geopend. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van alle Valk Exclusief hotels.


Algemene maatregelen
ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Uniforme maatregelen

Onze hotels hanteren de volgende uniforme maatregelen:

 • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervan uit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de corona maatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw corona toegangsbewijs.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

Overnachten

Het is mogelijk om bij Hotel Den Haag - Nootdorp een overnachting te boeken. Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Aankomst in het hotel

 • Wij heten u graag persoonlijk welkom en wij staan open voor vragen.
 • U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.
 • Onze receptie is 24 uur geopend

Gepaste afstand in het hotel

 • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de 1,5 m afstand willen blijven waarborgen. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Eten & drinken

Restaurant

 • Ons restaurant en hotelbar zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, voor hotelgasten en gasten buiten af. Wilt u reserveren voor het restaurant of meer informatie dan kunt u hier klikken.
 • Room service: Het is mogelijk om roomservice te bestellen tegen een toeslag.
 • Externe partijen: Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van eet-of drinkvoorzieningen van externe partijen in het hotel of op het terrein.

Zwembad

Ons zwembad is geopend tussen 07:00 uur en 22:00 uur voor een sportieve duik. Voor meer informatie klik hier.

Fitness & Wellness

Wellness centrum
Ons wellness centrum is geopend tussen 07:00 uur en 22:00 uur.
Fitness
Onze fitness is geopend tussen 07:00 uur en 22:00 uur. U dient hiervoor een reservering te maken. Voor meer informatie klik hier.

Vergader zalen

Voor meer informatie over de vergaderzalen kunt u terecht bij onze Sales afdeling: 015-3104500 of via de mail: sales@denhaag.valk.nl