Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open
Wij zijn open

Hotel is open

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober hebben wij besloten om nieuwe maatregelen te treffen om de veiligheid van ons personeel en gasten te waarborgen. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

De veiligheid van onze gasten en ons personeel is van groot belang. Bij overlast of verboden zaken die tegen onze regels en huisregels in gaan, zijn wij helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Het is mogelijk om bij Hotel Den Haag - Nootdorp een overnachting te boeken. Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Betalingen
Betalingen van een kamerreservering kunnen alleen contactloos volbracht worden, helaas nemen wij bij de receptie geen contanten betalingen aan.

Eten & drinken

Ontbijt
Vanaf heden kunnen gasten met een overnachting gebruik maken van het ontbijtbuffet. Wij werken tijdens het ontbijt met shiften. Bij aankomst kunt u als hotelgast aangeven welke shift u wilt gebruiken. Overige gasten kunnen helaas niet gebruik maken van ons ontbijt.

Ontbijt-tijden
maandag tot vrijdag 06:00 uur tot 10:30 uur
Zaterdag en zondag 07:00 uur tot 11:00 uur

Koffie drinken
Helaas mogen wij geen gasten zonder hotelkamer verwelkomen in het hotel en restaurant.

Lunch
Hotelgasten kunnen reserveren voor de lunch. Een reservering kunt u bij check in maken bij de receptie. De lunch start om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Wanneer u als hotelgast niet uit hetzelfde huishouden komt en wilt lunchen met meer dan vier personen is dit helaas niet mogelijk. Helaas mogen wij geen gasten zonder hotelkamer verwelkomen in het hotel en restaurant.

Diner
Vanaf heden is het diner alleen voor onze hotelgasten. Helaas kunnen wij op dit moment geen overige gasten verwelkomen voor het diner. De keuken sluit om 21:00 uur en het restaurant zal sluiten om 22:00 uur.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren, kan er gebruik, gemaakt worden van roomservice. Hier wordt een toeslag voor gerekend.

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch of Live Cooking aanbieden.

Hotelbar
Onze hotelbar is vanaf heden alleen voor hotelgasten geopend. Overige gasten kunnen wij helaas niet verwelkomen. Bij aankomst dient u een reservering te maken wanneer u gebruik wilt maken van de hotelbar. Na 21:00 uur nemen wij geen nieuwe hotelgasten aan in de hotelbar. De bar sluit om 22:00 uur.

Lobby
Onze lobby is alleen toegankelijk voor hotelgasten, gasten zonder hotelkamer mogen wij helaas niet verwelkomen in onze lobby.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten van 07:00 uur tot 21:00 uur. Wij houden de RIVM richtlijnen in acht.

Fitness & Wellness

Wellness centrum
Als hotelgast kunt u dagelijks gebruik maken van ons Wellness centrum van 07:00 uur tot 21:00 uur.
Fitness
Onze fitness is vanaf heden gesloten voor hotelgasten.